Gustavs Kārlis Kampuss

Gustavs Kārlis Kampuss ir LU Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes students, kurš 2021./2022. akad. gadā saņem Andreja Jurgena piemiņas stipendiju.

Iepazīsti Gustavu!

Pastāsti par sevi! Kas ir tavs lielākais talants un nozīmīgākie sasniegumi līdz šim? 

Esmu sportisks un dzīvespriecīgs jaunietis, kuram patīk izmēģināt ko jaunu un izrauties no ikdienas rutīnas, kad ir tāda iespēja. Uzskatu, ka mans lielākais talants ir neņemt lietas, kas nesanāk pārāk tuvu pie sirds, bet turpretī turpināt darīt un censties, lai sanāk tas ko gribu vai pamainīt pieeju tam, ko daru. Mani nozīmīgākie sasniegumi līdz šim ir lielisku cilvēku satikšana un iepazīšana caur sportu gan Latvijā, gan ceļojot. 

Ko tev nozīmē stipendijas iegūšana? 

Stipendijas iegūšana man nozīmē daudz, jo kā studējošam-sportojošam indivīdam, atrast darbu, kas būtu gatavs 100% nākt pretī maniem apstākļiem ir ļoti grūti un finansiālais atbalsts noteikti to mazliet atvieglo.

Kāda ir tava dzīves misija, sūtība? 

Mana dzīves misija ir augt katru dienu, turpināt vienmēr mācīties un izzināt jaunas lietas. Lai vienmēr šajā pasaulē man būtu, ko darīt. 

Kādu grāmatu (-as) tu ieteiktu izlasīt citiem stipendiātiem? 

Es ieteiktu izlasīt grāmatu, ko nesen nopirku - "Body Language" by Glenn Wilson. Interesanta grāmata, kas ļauj iepazīties ar cilvēka ķermeņa valodas dotajiem signāliem, kas uzreiz var netikt saprasti.

Kādu kinofilmu (-as) tu ieteiktu noskatīties citiem stipendiātiem? 

Es ieteiktu noskatīties Spider-Man: Into the Spider-Verse. Interesanta multfilma. 

Kāds ir tavs dzīves sauklis? 

Man nav īsti dzīves saukļa, bet patīk dzīvot ar domu, ka ja kaut kas nesanāk, nav jābēdājas vai jāskumst pārāk ilgi, jo tad Tu zaudē laiku, ko var izmantot, lai sevi uzlabotu vai darīt ko citu produktīvu.