Kerena Ansone

Kerena Ansone ir LU Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes studente, kura 2021./2022. akad. gadā saņem Galenieku ģimenes stipendiju.

Iepazīsti Kerenu!

Kas ir tavs lielākais talants un nozīmīgākie sasniegumi līdz šim?

Viens no maniem lielākajiem talantiem, manuprāt, ir spēja sakārtot prioritātes un turēties pie tām, jo ir izdevies apvienot divus basketbola treniņus dienā ar izcilām sekmēm skolā, uztaisīt ģimenei vakariņas un gūt sasniegumus citās interešu izglītības nozarēs.

Kādas ir tavas pētnieciskās intereses?

Esmu ļoti ieinteresēta visdāžādākajos tematos, sākot no atomfizikas un fizikas un beidzot ar kulināriju, turpmāk esmu izvēlējusies savas intereses centrēt industriālajā inženierijā. Ļoti aktīvi pētu finanšu sfēru, investīcijas un kriptovalūtu.

Ko tev nozīmē stipendijas iegūšana?

Stpendijas iegūšana man nozīmē apkārtējo un galvenokārt stipendijas komisijas ticību maniem spēkiem, novērtējumu manam ieguldītajam darbam, kā arī iespēju turpināt attīstīt sevi un savas spējas.

Kāda ir tava dzīves misija, sūtība?

Nest gaismu pasaulē.

Kāpēc tu ieteiktu citiem studentiem pieteikties stipendijai?

Citiem studentiem es teiktu to pašu, ko teicu sev, kad sāku apsvērt domu par pieteikšanos, – ko man zaudēt? Tu nevari neko zaudēt, tu vari tikai iegūt. Tev nevar neko atņemt, tu vari tikai saņemt. Tas ir lielisks veids, kā paplašināt savas iespējas un redzesaloku.

Kādu grāmatu (-as) tu ieteiktu izlasīt citiem stipendiātiem?

Šajā vietā droši vien būtu pareizi uzrakstīt kādu ļoti intelektuālu grāmatu, kas citiem liktu domāt, ka esi « ļoti inteliģents un gudrs cilvēks », taču grāmatas, ko es tiešām patīk lasīt ir romāni, daži no mīļākajiem ir Šarlote Brontē « Džeina Eira », Suzenas Kolinsas triloģija « Bada spēles » un Patrika Nesa triloģiju « Haosa spēle ».

Kādu kinofilmu (-as) tu ieteiktu noskatīties citiem stipendiātiem?

Stīvena Kinga drāma “Zaļā jūdze” (1999).

Kāds ir tavs dzīves sauklis/moto?

Ceļā uz sasniegumiem neaizmirst patiesās vērtības.