Aigars Lavrinovičs

Studē: LU Ģeogrāfijas un zemes zinātņu fakultātes maģistrantūra.
Hobiji: Mūzika, nepieradinātā kultūra, aktīvā atpūta dabā.
Raksturo: Apzinīgs, godīgs un izpalīdzīgs, vienmēr cenšos atrast problēmas risinājumu, kā arī iesāktos darbus novest līdz loģiskam iznākumam.

Korporācijas "Lettonia" stipendiju EUR 535 apmērā ieguvis 2011./2012.ak. gadā. „Lettonia” stipendiāts Aigars Lavrinovičs par sevi stāsta:

„Vienmēr ir bijusi nepieciešamība būt sabiedriski aktīvam. Vidusskolas laikā darbojos skolēnu pašpārvaldē un Talsu jauniešu klubā, organizējot savu un citu jauniešu sabiedrisko dzīvi. Ar darbību jauniešu klubā saistāms diezgan aizraujošs dzīves periods.
Pēc vidusskolas beigšanas izvēlējos par labu dabas zinātnēm, jo vienmēr ir interesējis, kādēļ dabā viss notiek tieši tā un nekā citādāk. Arī studiju laikā esmu darbojies savas – LU Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultātes – studentu pašpārvaldē. Arī pati fakultāte ir uzskatama par pietiekoši sabiedrisku institūciju, kurā jūtu izteiktu kopības sajūtu gluži kā vienā lielā ģimenē.
Studentu korporācija priekš manis bija jauns izaicinājums, kurā galvenokārt saskatīju garīgās izaugsmes iespējas. Esmu pateicīgs studentu korporācijas “Lettonia” Filistru palīdzības biedrībai par piešķirto stipendiju, kas ir labs atbalsts turpmākai manis pašizaugsmei.”

2012. gadā Aigars aizstāvējis maģistra darbu par tēmu "Slāpekļa un fosfora plūsmu modelēšana Rīgas līča sedimentos".