Anna Loča

Studē: LU, Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultāte, Angļu valodas skolotāja.
Hobiji: Izzināt citu tautu kultūras, mūzika, valodas, grāmatas.
Raksturo: Nosvērta, mierīga, draudzīga un uzticama.
Moto: Ja tu ienāc šajā pasaule, zinot, ka esi mīlēts, un aizej, zinot to pašu, tad viss, kas notiek pa vidu, ir pārvarams.

Anna Loča absolvējusi Dāvja Ozoliņa Apes vidusskolu, izcīnījusi M.M.Vilhelmīnes Petkevičs piemiņas stipendiju 2011./2012.ak. gadam un kļuvusi par LU studenti. Par sevi stāsta:

„Stipendijai pieteicos finansiālās situācijas dēļ, jo apzinājos, ka bez šādas materiālas palīdzības studijas nebūs viegli uzsākt, arī vecākiem būtu ļoti grūti atrast līdzekļus, lai varētu palīdzēt uzsākt jauno, patstāvīgo dzīvi.

Tagad, saņemot stipendiju, varu būt droša, ka šis pirmais mācību gads paies bez nopietniem starpgadījumiem un par finansēm uztraukties nevajadzēs. Arī nākamos gadus centīšos mācīties ar izciliem rezultātiem, lai varētu pretendēt uz kādu no stipendijām.

Studēt LU izvēlējos, jo, pirmkārt, šī bija vienīgā prestižā augstskola Latvijā, kura piedāvā apgūt man interesējošu profesiju - angļu valodas skolotājs, otrkārt, esmu dzirdējusi ļoti daudz labu atsauksmju par LU, treškārt, biju pārliecināta, ka šīs augstskolas atmosfēra būs man piemērota.

Tagad, kad ir jau pagājušas pirmās lekcijas, varu droši apgalvot, ka esmu atradusi sev īsto vietu un savā izvēlētajā studiju programmā jūtos ļoti labi un par sevi pārliecināta.”