Karina Levina

Studē: LU, Medicīnas fakultāte, Ārstniecība.
Hobiji: Mūzika - spēlēt klavieres un ērģeles, kā arī dziedāt gan baznīcā, gan uz skatuves.
Raksturo: Aktīva, smaidīga, jautra. Priecīga, ka un kā dzīvoju. Neskatos uz bēdām, vienmēr eju uz priekšu.
Moto: Pasaulē nav sliktu cilvēku, ir tikai to sliktās rīcības.

Karina Levina ir absolvējusi Puškina liceju, ieguvusi stipendiju „Ceļamaize 2011” un uzsākusi studijas LU. Par sevi stāsta:

„Pirmo reizi par stipendiju “Ceļamaize” un M.M.V.Petkevičs piemiņas stipendiju uzzināju skolā. Mūsu fizikas skolotāja, kas vienmēr par mums rūpējās, pastāstīja par iespēju pieteikties stipendijai. No visas klases tas ieinteresēja tikai mani. Novērtējot visus kritērijus, sapratu, ka varu pamēģināt. Kā izrādījās, tikai pateicoties stipendijai, varu tagad mācīties.
Gandrīz pēdējā brīdī aizsūtīju visu nepieciešamo dokumentāciju un gaidīju rezultātus. Kad atveru savu e-pastu un ieraudzīju apstiprinājumu, visu vakaru pēc tām nevarēju ne par ko citu runāt un domāt. Cilvēki, kas bija man blakus, atceras, kā biju priecīga.
Ļoti pateicos LU Fondam par stipendiju - par iespēju mācīties tur, kur vēlējos no 9.klases. Tagad jau otro nedēļu mācos LU Medicīnas fakultātē. Godīgi runājot, ir ļoti grūti, bet tomēr ļoti interesanti, tas ir tiešām tas, ko gribēju, gribu un gribēšu. Tajā paša laikā varu turpināt nodarboties ar mūziku un dziedāšanu, jau iestājos korī „Juventus”. Studenta dzīve ir pilna ar notikumiem, man tas patīk, jo esmu aktīva, nevaru sēdēt vienā vietā, vienmēr ir kaut kur jāsteidzas.
Gribu vēlreiz pateikt sirsnīgu paldies mecenātiem, organizatoriem, darbiniekiem, visiem, kas katru gadu palīdz daudziem cilvēkiem īstenot sapņus.”