Kristīne Hodakovska

Studē: LU, Juridiskā fakultāte, Tiesību zinātnes.
Hobiji: Tautu dejas, darināt rotaslietas, lasīt grāmatas, kolekcionēt dzintarus.
Raksturo: Mērķtiecīga, labsirdīga, ļoti draudzīga, viegli rodu kontaktu ar nepazīstamiem cilvēkiem. Uzskatu, ka ar smagu darbu var panākt ļoti daudz. Dzīvoju pēc principa, ka viss iesāktais ir jāpabeidz līdz galam un pēc vislabākās sirdsapziņas.
Moto: Nav neiespējamu lietu! Neiespējamais prasa tikai vairāk laika.

Kristīne Hodakovska ir absolvējusi Pāvilostas vidusskolu, ieguvusi stipendiju „Ceļamaize 2011” un uzsākusi studijas LU. Par sevi stāsta:

„Brīdī, kad uzzināju, ka esmu ieguvusi stipendiju, aiz prieka lēkāju. Skrēju skolā pa gaiteni un visiem teicu, ka šī ir mana laimīgā diena. Kad pirmais emociju vilnis bija pāri, zvanīju priecīgo vēsti paziņot saviem mīļajiem cilvēkiem. Tajā dienā apzinājos, ka esmu novērtēta. Cilvēki manī saskata potenciālu, tas ļāva vēl vairāk noticēt saviem spēkiem un sniegties uz mērķi - studēt LU Juridiskajā fakultātē.

Jau kopš bērnības vecāki iemācījuši, ka izglītība ir ļoti svarīga dzīves sastāvdaļa. Zināšanas neviens nevarēs atņemt, tāpēc visus skolas gadus cītīgi mācījos. Biju pilnīgi pārliecināta, ka pēc vidusskolas absolvēšanas savu zinību ceļu turpināšu. Tā tas arī ir noticis. Pēc manām domām, mūsdienās bez izglītības nav iespējama izaugsme, bet bez izaugsmes nespētu sasniegt visus savus mērķus.”

2014. gadā Kristīne aizstāvējusi bakalaura darbu par tēmu "Huligānisma krimināltiesiskie aspekti" un turpina studijas maģistrantūrā.