Anna Treilone

Studē: LU Sociālo zinātņu fakultāte, studiju programmā "Komunikācijas zinātne".
Hobiji: Man ļoti patīk dejot, apmeklēju aerobikas nodarbības.
Raksturo: ļoti aktīva un atraktīva meitene, iesaistās daudzos pasākumos un aktīvi pavada brīvo laiku. 
Moto: Katrs pats savas laimes kalējs.

Anna Treilone absolvējusi Strazdumuižas internātvidusskolu. Par savu ceļu uz LU un stipendiju stāsta:

"Par LU „Ceļamaize”, „M. M. V. Petkevičs piemiņas stipendiju” es uzzināju no skolasbiedra, kas gadu pirms manis pabeidza skolu un pretendēja uz LU Fonda stipendiju. Zinot manu aktīvo iesaistīšanos sabiedriskās dzīves organizēšanā un labās sekmes,viņš mani mudināja pieteikties stipendijai.

Es cerēju, ka saņemšu šo stipendiju un tikšu novērtēta, taču pārliecināta nebiju. Gaidīšanas laiks bija satraukuma pilns. Kādā agrā rītā pārbaudot e-pastu, pilnīgi negaidot, ieraudzīju vēstuli no LU Fonda. Sirds sāka pukstēt straujāk. Saprotot, ka man tiek piešķirta šī iespēja saņemt stipendiju pat apraudājos.

Stipendijas saņemšana man nozīmēja ļoti daudz. Deva sajūtu, ka esmu novērtēta un vēl lielāku pārliecību saviem spēkiem.

Šis atbalsts no LU Fonda man palīdz pilnveidot savas zināšanas un atvieglot manu ikdienu, jo man ir redzes grūtības, kas nozīmē, ka varu iegādāties dažādus palīglīdzekļus.

Esmu ļoti pateicīga LU Fondam par sniegto atbalstu. Paldies visiem, kas ziedo līdzekļus gudriem, radošiem un aktīviem jauniešiem.

Esiet drosmīgi un piesakieties kādai no LU Fonda stipendijām, zaudēt jau nav ko,tikai un vienīgi iegūt."

2015. gadā Anna aizstāvējusi bakalaura darbu par tēmu "Iekšējās komunikācijas loma organizācijas mērķu sasniegšanā: "Latvijas Neredzīgo biedrības" gadījuma analīze".