Rihards Zeiļa

Studē: LU EVF bakalaura programmā „Starptautiska ekonomika un komercdiplomātija”.
Hobiji: Rokmūzika, ģitārspēle, šahs, snovbords kā arī neizsīkstoša dziņa meklēt visdažādākās iespējas visdažādākajās sfērās.
Raksturo: Nepastāvīgs, bet entuziastisks laimes meklētājs.
Moto: I am not afraid of wolves, but if I ever were face to face with an angry wolf, I'd probably get scared. (Jon Lajoie).

Rihards Zeiļa ieguvis Kristapa Morberga stipendiju 2013./2014.ak. gadā. Par sevi stāsta:

„Esmu jauns un etuziastisks latgaļu puisis, kurš dzīvē mēģina saredzēt un izmantot visas sniegtās iespējas. Šobrīd studēju LU EVF starptautisko ekonomiku un komercdiplomātiju, darbojos studentu korporācijā „Selonija”, kā arī ik pa brīdim veicu kādu uzdevumu LU EVF pašpārvaldes labā.

Uzskatu: kamēr esmu jauns, ir pietiekami daudz brīva laika, kā arī nav ne sievas, ne bērnu, man šis laiks ir jāizmanto pēc iespējas efektīvāk. Protams, ir daudz jāmācās un jāstiprina savas sabiedriskās pozīcijas, bet tajā paša laikā arī ir jāmāk pienācīgi izballēties, tā teikt, lai vecumdienās nebūtu pārmetumu par to, ka jaunība pavadīta tik pie grāmatām vien!

Nobeigumā vēlos pateikties savai foršajai ģimenei un izcilajiem draugiem par to, ka visu šo laiku viņi mani tomēr kaut kā ir izturējuši, kā arī, protams, LU Fondam par sniegto finansiālo atbalstu!”