Kristīne Kitija Vagele

Studē: LU Ekonomikas un vadības fakultāte, studiju programma “Vadības zinības”.
Hobiji: Fotografēšana, dziedāšana.
Raksturo: Mērķtiecīga, apņēmīga, smaidīga, komunikabla, atklāta, patstāvīga, izpalīdzīga.
Moto: Veiksme pieder tiem, kas tic tam, ko dara.

Kristīne Kitija Vagele ir absolvējusi Ulbrokas vidusskolu, ieguvusi M.M.V. Petkevičs piemiņas stipendiju 2013./2014.ak. gadam un uzsākusi studijas LU. Par sevi stāsta:

„Vienmēr cenšos izmantot ikvienu iespēju, ko dzīve sniedz, lai piepildītu savus sapņus. Tiklīdz skolotāja pastāstīja par LU Fonda mecenātu stipendijām, sapratu: neskatoties uz milzīgo konkurenci, jāpiesakās arī man.

Lai gan pēc intervijas likās, ka neesmu sevi noprezentējusi pietiekami labi, iekšēji ticēju, ka tomēr paspēju pierādīt, ka esmu cienīga saņemt šo stipendiju. Ar nepacietību gaidīju rezultātu paziņošanu, atvēru e-pastu, pirmais, ko ieraudzīju, bija: Jums ir piešķirta stipendija. Sapratu, ka manas pūles un laiks, ko esmu veltījusi skolā un dažādās ārpusskolas nodarbībās, nav bijis veltīgs. 

M.M.V. Petkevičs piemiņas stipendija ir lielisks materiāls atbalsts mana sapņa īstenošanai. Jau kopš bērnības esmu vēlējusies nodarboties ar biznesu un atvērt savu uzņēmumu. Lai veiksmīgi piepildītu savu sapni, nepieciešams studēt uzņēmējdarbību. Pateicoties stipendijai, man ir iespēja iegūt lielisku izglītību, lai nākotnē mans uzņēmums kļūtu par vienu no vadošajiem. Kādā jomā? Lai tas pagaidām paliek noslēpums..”