Irēna Kononova

Studē: RTU Būvniecības fakultātē, programmā „Ēku būvniecība”.
Hobiji: Ceļojumi un pastaigas, rožu audzēšana dārzā, adīšana.
Raksturo: Atbildība, zinātkāra.
Moto: -

Irēna Kononova Kristapa Morberga inženierzinātņu stipendiju 1900 eiro apmērā ieguvusi 2014./2015.akad. gadā. Par sevi stāsta:

„Jau skolas gaitās sapratu, ka savu karjeru gribu saistīt ar sabiedrībai vajadzīgu tehnisku jomu. Ar katru jauno mācību gadu pārliecinos, ka būvniecība ir atbilstoša joma, kuras apgūšana ir ne tikai jauna informācija, bet arī man patiešām interesantas zināšanas un iemaņas.

Savu brīvo laiku vislabprātāk pavadu svaigā gaisā. Mans hobijs ir rožu audzēšana dārzā. Vēl man ļoti patīk garas pastaigas vai ceļojumi. Kad laika apstākļi nav piemēroti āra aktivitātēm, labprāt nodarbojos ar adīšanu un citiem rokdarbiem.

Man ir nopietna attieksme pret studijām, ko apliecina manas sekmes. Es cenšos izmantot visas iespējas un studiju gaitās iegūt pēc iespējas vairāk lietderīgā. Man patīk priekšmeti, kas ir saistīti ar precīziem aprēķiniem un pētījumiem.

Kristapa Morberga inženierzinātņu stipendija ir iespēja materiāli nodrošināt sevi un pievērsties mācībām, neapvienojot studijas ar darba gaitām. Stipendija palīdzēs pabeigt studijas ar vēl labākiem rezultātiem. Manuprāt, man piešķīra stipendiju, novērtējot manas sekmes. Ir patīkami, ka mūsu valstī atbalsta studentus un ciena tieksmi pēc zināšanām.”