Arta Krēsliņa

Studē: LU Sociālo zinātņu fakultāte, bakalaura programmā „Socioloģija”.
Hobiji: Mūzika, ceļošana, grāmatu lasīšana, sabiedriskās aktivitātes.
Raksturo: Jauna, mērķtiecīga, atvērta un nedaudz spītīga salaspiliete ar Salaspils 1.vidusskolas diplomu kabatā, sapņiem un idejām galvā. Gatava darboties un nebaidās sevi izaicināt. Īsāk sakot – „ziedu buķete” ar plašu krāsu gammu.
Moto: Dzīve ir kā ceļojums, tāpēc piekrīti lieliem un maziem izaicinājumiem.

Arta Krēsliņa 2014./2015.akad. gadā ir ieguvusi Salaspils novada pašvaldības stipendiju 1 422.9 eiro apmērā, par sevi stāsta:

„Bieži vien īstās lietas, vietas, darba piedāvājumi  un cilvēki uzmeklē mani paši. Tieši tāpat notika arī ar socioloģiju – tā likās kā pareizā studiju programmas izvēle.
Socioloģija ir zinātne par sabiedrību, un man vienmēr paticis būt cilvēkos - darīt, vadīt, organizēt, analizēt un komunicēt. Sapratu, ka tieši šī studiju programma ļaus man attīstīt savas stiprās puses, pilnveidot zināšanas  un sasniegt iecerētās virsotnes.

Brīvajā laikā (reizēm ir arī tāds) dziedu Salaspils vokālajā trio „Vējā”, piedalos dažāda veida brīvprātīgajā darbā, nodarbojos ar sportiskām aktivitātēm, ceļoju un lasu aizraujošu literatūru.  Daru to, kas man patīk un kas varētu būt noderīgs arī turpmāk.

Šī stipendija man ir kā novērtējums par paveiktajiem darbiņiem gan Salaspilī, gan valstī, gan dažviet pasaulē. Savu novadu esmu veiksmīgi pārstāvējusi olimpiādēs, radošos konkursos, ārzemju projektos, kā arī vadījusi un rīkojusi dažādus pasākumus. Stipendija ir kā apliecinājums paveiktajam un dzinulis tam, ko no manis vēl sagaida.

Iegūto Salaspils novada pašvaldība stipendiju varētu ietērpt vārdos „Paldies, par padarīto! Nepadodies! Dari tikpat daudz un vēl vairāk”.”