Austris Cīrulnieks

Studē: LU Datorikas fakultāte.
Hobiji: Ģitārspēle, māksla – ielu mākslas atzars – stencil, juveliermāksla, datorzinātne, modernās tehnoloģijas – īpaši jaunās, strauji attīstošās, patīk angļu valoda, socializācija, Eiropas jauniešu parlaments.
Raksturo: Komunikabls, sociāls un atvērts jaunietis. Piedzīvojumu kārs, jauks, izpalīdzīgs, taču atklāts. Patīk pieņemt izaicinājumus, lai cik neiespējami tie dažreiz sākumā šķistu.
Moto: Mana komforta zona sākas aiz manas komforta zonas robežām.

"Viena no manas dzīves šī brīža lielākajām vērtībām ir līdzsvars. To es mēģinu rast visās darbībās un aktivitātēs.

Pēc aizvadīta gada datorikas fakultātē es varu atzīt, ka izdarītā izvēle iestājoties šeit, bija īstā. Es neatlaidīgi virzos sev izvirzīto mērķu virzienā, konstanti turpinot darboties ārpus savas komforta zonas.

Mani ļoti aizrauj jaunās tehnoloģijas un to implementācijas dažādība mūsdienās. Iespējas, ko tās sniedz, vairākkārt atvieglo gan manu, gan līdzcilvēku ikdienu.

Iepriekšējā gada laikā ļoti aktīvi esmu darbojies Microsoft Student Partner programmā, mācoties un apgūstot dažādus tehnoloģiju aspektus. Ar šīm zināšanām es dalos dažādos projektos un konferencēs, gan piedaloties, gan vadot tās.

Paralēli studijām aktīvi iesaistos Eiropas Jauniešu Parlamenta (EJP) kustībā un attīstībā, kā arī Jauniešu nevalstiskajā organizācija "Tellus", kur darbojamies ar neformālās izglītības popularizēšanu Latvijā.

Stipendija ir milzīgs atbalsts manā ikdienā. Pirmkārt, tā man sniedz vairāk brīvā laika, ko es izmantoju mācībām, projektiem un dažādām konferencēm. Otrkārt, tā ir primārais atbalsts manu mērķu sasniegšanā un ieceru īstenošanā."