Auce Mūrniece

Auce Mūrniece ir 2022./2023. akad. gada Diplomātijas stipendijas ieguvēja!

Iepazīsti Auci!

1.Pastāsti par sevi! Kas ir tavs lielākais talants un nozīmīgākie sasniegumi līdz šim? 

Kā savu labāko prasmi varu nosaukt efektīvu laika plānošanu un spēju iesākto izdarīt akurāti un līdz galam. Kā arī gadu laikā esmu attīstījusi sevi tādās jomās kā sports, komunikācija un nu jau politika, taču par talantiem tos nevēlētos saukt, bet par smagi ieguldītu darbu, kas ir atmaksājies. Vienu sasniegumu man nav iespējams minēt, jo uzskatu, ka katrs sapnis, ko pārvēršu par mērķi un pēc tam par patiesību, ir mans lielākais sasniegums.

2.Ko tev nozīmē stipendijas iegūšana? 

Stipendijas iegūšana ir manu spēju apliecinājums un dzinulis tālāko mērķu sasniegšanai, kas ļauj vēl efektīvāk paveikt jau iesākto un iesākt ko jaunu.

3.Kāda ir tava dzīves misija, sūtība? 

Visu, ko daru, daru ar mīlestību un prieku.

4.Kādu grāmatu (-as) tu ieteiktu izlasīt citiem stipendiātiem? 

Man personīgi patīk lasīt personālijas un motivāciju ceļošas grāmatas, viena no pēdējām, ko izlasīju un pakāpos sev par vienu solīti augstāk - "Pārspēj šodienu" - Rihards Mickēvičs

5.Kādu kinofilmu (-as) tu ieteiktu noskatīties citiem stipendiātiem?

“Race”, kas ir biogrāfiska sporta drāma par afroamerikāņu sportistu Džesiju Ovensu, kurš 1936. gada Berlīnes olimpiskajās spēlēs izcīnīja četras zelta medaļas. Šī filma man ir īpaši tuva, jo apvieno gan vēsturi, gan sportu, kas man ir tik tuvas jomas.

6.Kāds ir tavs dzīves sauklis? 

Nekas nav neiespējams.