Ieva Rusule

Armīna Rūša piemiņas stipendiju (2 200 eiro) Ieva Rusule ieguvusi 2008./2009.gadā, studējot LU Ekonomikas un vadības fakultātes fakultātes bakalaura programmā.
Jau kopš mazotnes Ieva ir bijusi mērķtiecīga un apzinājusies: no debesīm nekas nekritīs un viss jāiegūst pašas spēkiem. Mācoties pamatskolā un skatoties ziņu pārraidēs par interesentiem, kas stāv garās rindās, lai iestātos Latvijas Universitātē, Ieva nolēma, ka tieši šī ir tā augstskola, kurā viņa vēlas studēt.

Kad Ieva mācījās 12.klasē, viena no draudzenēm bija iestājusies korporācijā. Ieva neko par šīm organizācijām nebija dzirdējusi, taču, painteresējoties kas tur notiek, viņa nodomāja, ka tas ir interesanti. Pēc gada Ieva iestājās LU Ekonomikas un vadības fakultātē studēt ekonomiku un vienlaikus arī studenšu korporācijā „Dzintra”. Tajā brīdī tās bija divas viņas dzīves svarīgākās nodarbes.

Par Armīna Rūša stipendiju Ieva uzzināja no draudzenes. Liels bijis prieks, kad uzzināja, ka ir ieguvusi stipendiju - tas bijis neatsverams atbalsts šā brīža ekonomiskajā situācijā. Ieva apbrīno mecenātus, taču lieliski saprot viņu rīcību, jo arī viņai ļoti lielu prieku sagādā iespēja palīdzēt citiem cilvēkiem. „Lai Latvijas Universitātes Fondam - daudz mecenātu, mecenātiem - daudz zinātkāru studentu un Latvijai - gudru speciālistu!” novēl Ieva Rusule.

2009. gadā Ieva aizstāvējusi bakalaura darbu par tēmu "SIA Domino MCG finanšu pārskatu analīze un priekšlikumi veiksmīgas uzņēmējdarbības turpināšanai" un 2012. gadā maģistra darbu par tēmu "Produktu analīze un to virzīšanas tirgū pilnveidošanas iespējas AS „Siera nams”".