Andrejs Lisenko

M.M.V.Petkevičs piemiņas stipendiju (1450 eiro) ieguvis 2008./2009.gadā, studējot LU Juridiskās fakultātes bakalaura programmā. Andrejs Lisenko studijās saskata iespēju.
Andrejs par mecenātu stipendijām uzzināja vēl pirms iestāšanās Latvijas Universitātes (LU) Juridiskajā fakultātē, kas motivēja izdarīt izvēli par labu studijām LU.

Piesakoties stipendijai „Ceļamaize”, Andrejam nebija pārliecības, ka viņš būs starp tiem, kam piešķirs stipendiju, jo apzinājās, ka pretendentu ir daudz, šķitis, ka dabūt stipendiju ir neiespējami. „Pateicoties gadījumam un LU mecenātiem, man piešķīra stipendiju, par ko esmu ļoti pateicīgs,” mudinot citus studentus uzdrīkstēties pieteikties stipendijai, saka Andrejs.

„Mecenāti ir unikāli cilvēki, kuri nesavtīgi ziedo savu naudu studentiem, dodot tiem iespēju attīstīties, pilnveidot sevi un nākotnē - pasauli apkārt. Pateicoties viņiem, man un vēl daudziem iepriekš un, cerams, vēl vairākiem nākotnē palielinās izredzes iegūt izglītību un kļūt par pilnvērtīgu sabiedrības locekli, kā arī realizēt dzīvē savus sapņus,” teic Andrejs.

2011. gadā Andrejs aizstāvāja bakalaura darbu par tēmu "Kriminālprocesuālā mantas konfiskācija".

2013. gadā Andrejs aizstāvāja maģistra darbu par tēmu "Mantisko jautājumu risinājuma problemātika pirmstiesas izmeklēšanā".