Normunds Ventnieks

M.M.V.Petkevičs piemiņas stipendiju (1450 eiro) ieguvis 2008./2009.gadā, studējot LU Ekonomikas un vadības fakultātes bakalaura programmā. Normundu Ventnieku raksturo aktīva iesaiste studiju procesā.
Pēc RTU Liepājas filiāles profesionālās vidusskolas absolvēšanas Normunds iestājās Latvijas Universitātē (LU) apgūt vadības zinātnes.

Par stipendiju „Ceļamaize” uzzinājis LU mājaslapā un nolēmis pieteikties. Labi zinādams to, ka bez viņa ir daudz citu studentu, kas pretendē uz šo stipendiju, tomēr neatmetis cerību, ka komisija izraudzīs tieši viņu – pašmotivācija un iniciatīva sniedz pārliecību.

Pateicoties stipendijai, Normundam ir iespēja saņemt kvalitatīvāk izglītību un pilnībā pievērsties studijām - piedalīties pētniecībā, studējot atbilstošo kursu, apmeklēt konferences, seminārus.

„Uzskatu, ka tieši savstarpējais atbalsts ir vislielākais gandarījums mums visiem. Ceru, ka šī stipendija palīdz daudzām ģimenes atvasēm un palīdzēs arī turpmāk, kuriem ir šis iekšējais dzinulis neapstāties naudas trūkuma dēļ, būvējot savu dzīvi, jo mēs esam nākamie, kas ietekmē Latvijas labklājību,” teic stipendiāts.

2012. gadā Normunds aizstāvāja bakalaura darbu par tēmu "Darba ražīguma paaugstināšanas iespējas ražošanas uzņēmumā SIA AILE GRUPA".