Arvils Zeltiņš

Korporācijas "Lettonia" stipendiju (535 eiro apmērā) ieguvis 2009./2010.ak. gadā. Arvils Zeltiņš šogad studē uzreiz divās maģistratūras programmās: Rīgas Stradiņa universitātes starptautisko attiecību programmā un Latvijas Universitātes politikas zinātnes nodaļā.


Par sevi Arvils Zeltiņš stāsta:

„Ņemot vērā, ka maģistratūras studiju programmās ir salīdzinoši vieglāks režīms nekā bakalaura programmās, tad tikai ar vienu studiju programmu zaudētu savā attīstībā. Šajā pasaulē viss ir iespējams, vajag tikai nospraust mērķus un ar nelieliem solīšiem censties to sasniegt.

Stipendija noteikti palīdz realizēt ieceres akadēmiskajā jomā, vairo pārliecību par maniem spēkiem. Latvijas jauniešiem tieši šajā laikā visbūtiskāk ir justies novērtētiem, lai nepadotos ceļā uz personīgajiem un reizē mūsu valsts sasniegumiem.

Tas ir liels gods un atbildība būt Latvijas vecākās un tradīcijām bagātākās studentu korporācijas „Lettonia” stipendiātam, it īpaši ņemot vērā lettoņu sasniegumus Latvijas labā dažādos laikos. Tas arī mani aicina uz līdzīgiem sasniegumiem. Reizē pilnveidot savas zināšanas un dot ieguldījumu savas valsts attīstībā.”