Agita Apsīte

Studē: RSU, Medicīnas fakultāte.
Korporācija: “Spīdola”.
Hobiji: Dejas, grāmatas, kino.
Raksturo: Aktīva, atraktīva, mērķtiecīga, labsirdīga, izpalīdzīga, nopietna (kad vajag) un bezrūpīga (kad varu to atļauties).
Moto: Viss, kas notiek, notiek uz labu!

Agita Apsīte studē RSU Medicīnas fakultātes 6.kursā un ir aktīva studenšu korporācijas „Spīdola” locekle:

„Par Armīna Rūša piemiņas stipendiju biju dzirdējusi korporācijas konventos, tomēr to, ka uz to drīkst pretendēt arī RSU studējošie, apjautu tikai pirms gada, kad šo stipendiju saņēma kursabiedrs Pēteris Ligers. Šogad ar grupas biedrenēm, aplūkojot stipendijas afišu, nospriedām, ka gan mūsu sekmes universitātē, gan aktivitātes korporācijā atbilst kritērijiem, un pieteicāmies. Tā kā zināmā mērā konkurējām šīs stipendijas konkursā, ir vēl jo lielāks prieks, ka arī Līga Gūtmane un Liena Grauda ir starp stipendiātēm. Šis ir „Spīdolu” gads, pavisam esam četras stipendiātes no vienas korporācijas, turklāt arī no vienas fakultātes.

Armīna Rūša piemiņas stipendija nav tikai materiāls atbalsts, tā ir arī pagodinājums. To saņemt ir īpaši patīkami, jo jūtu, ka gan manas sekmes mācībās, gan pūles, ko esmu veltījusi savai korporācijai, ir novērtētas. Protams, šī stipendija stimulē mani arī turpmāk censties un gūt labus sasniegumus studijās un savu brīvo laiku veltīt studenšu korporācijai „Spīdola”, lai LU Fonds un mecenāts Roberta Rūša kungs varētu ar mani lepoties.”