Ieva Balode

Studē: LU, Sociālo Zinātņu fakultāte.
Korporācija: „Gundega”.
Hobiji: Mūzika, dziedāšana, fotografēšana, zīmēšana.
Raksturo: Komunikabla, radoša, mērķtiecīga.
Moto: Zināšanas ir spēks.

Ieva Balode par sevi stāsta:

„Esmu absolvējusi Valmieras Mūzikas skolu un Valmieras Valsts ģimnāziju. Šobrīd studēju Latvijas Universitātē Sociālo zinātņu fakultātes 2.kursā un jau 3.semestri darbojos studenšu korporācijā „Gundega”.

Iestājoties korporācijā, uzzināju par Armīna Rūša stipendiju fondu. Tā kā biju pirmā kursa studente, uz stipendiju pretendēt vēl nevarēju, bet nolēmu, ka mēģināšu otrajā kursā. Vecāki un draugi mani iedrošināja. Biju patīkami pārsteigta, kad uzzināju rezultātus.

Esmu pateicīga saviem vecākiem un skolotājiem, kuri mudinājuši un atbalstījuši mācīties mūzikas skolā, dziedāt korī, piedalīties debašu centra organizētajās debatēs un citos ārpusskolas pasākumos. Jūtos pagodināta un novērtēta, ka man ir tāda iespēja saņemt stipendiju. Tā paver vairāk jaunu iespēju pilnveidot un attīstīt sevi, gan arī uzliek atbildību un pienākumu pret mecenātu Robertu Rūsi.”

2012. gadā Ieva aizstāvējusi bakalaura darbu par tēmu "Alkoholisko dzērienu reklāma sieviešu žurnālā "Santa" (1991-2011)" un 2014. gadā maģistra darbu par tēmu "Vizuālās metaforas reklāmā: Dabas aizsardzības nevalstisko organizāciju drukāto reklāmu analīze (“Creative Advertisements for NGO” reklāmu arhīvs; 2010 - 2013)".