Ieva Geislere

Studē: LU Ekonomikas un vadības fakultāte, Ekonomika.
Hobiji: Muzicēšana – spēlēt flautu, klavieres.
Raksturo: Esmu uzcītīga, draudzīga un izpalīdzīga.
Moto: Neliedzies labu darīt ikvienam, kam tas ir nepieciešams, jo tavai rokai Dievs piešķīris visu, lai tā to darītu.

Ieva Geislere absolvējusi Saldus ģimnāziju. Par savu ceļu uz LU Fonda stipendiju stāsta:

„Par stipendiju „Ceļamaize” pirmo reizi dzirdēju no jauniešiem, kuriem šī privilēģija - būt stipendiātam, tika piešķirta pērn. Tas mani ieinteresēja, arī finansiālais atbalsts augstākās izglītības iegūšanai bija ļoti nepieciešams, tādēļ, savas audzinātājas un ģimenes pamudināta, sāku meklēt sīkāku informāciju par pieteikšanos LU Fonda mājas lapā.

Zinot, kāda ir situācija mūsu valstī, uztrauca, vai tikšu ierindota stipendiātu vidū. Jau mācoties vidusskolā, nodarbināja jautājums par dzīvi un iztiku Rīgā. Šobrīd uztraukums lielā mērā ir mazinājies. Pateicoties mecenātu atbalstam, uzsākt patstāvīgi dzīvot, ir daudz vieglāk. Priecājos līdz ar ģimeni, ka man ir dota iespēja vairāk nodoties sevis izglītošanai. Ļoti augsti vērtēju personas, kuras izrāda savu interesi labdarībai. Redzēt, ka ir un noteikti arī būs cilvēki, kuriem nav vienaldzīga Latvijas izglītība un tās veicināšana, sniedz lielu gandarījumu. Arī man nav vienaldzīga Latvijas nākotne. Esmu savas dzimtās zemes patriote un vēlos, lai Latvija ir pazīstama ar izcilām un uzņēmīgām personām, kas nebaidās riskēt un ieguldīt. Cik vien tas būs manos spēkos, centīšos to darīt. Lasot mecenātu stāstus, mani pārņēma liels prieks, jo arī viņi izsaka savu apmierinājumu fonda ieguldījumā.

Savā dzīvē cenšos vadīties pēc moto: „Neliedzies labu darīt ikvienam, kam tas ir nepieciešams, jo tavai rokai Dievs piešķīris visu, lai tā to darītu.” Arī šajā gadījumā Salamana vārdi precīzi atbilst mecenātu devumam. Varu izteikt lielu pateicību un izjust cieņu pret visiem mecenātiem, kuri, neskatoties uz savām dzīves rūpēm un problēmām, ir uzskatījuši par svarīgu atbalstīt jaunatni - Latvijas nākotni.”

2013. gadā Ieva aizstāvējusi bakalaura darbu par tēmu "Akciju sabiedrības "Latvijas Finieris" finanšu analīze*Corporation "Latvijas Finieris"".