Ieva Kursiete

Studē: LU Sociālo Zinātņu fakultāte, Komunikācijas zinātne.
Hobiji: Dejot un dziedāt.
Raksturo: Jautra, smaidīga, aizraujoša un draudzīga.
Moto: Gribu gūt lielus panākumus it visā!

Ieva Kursiete absolvējusi Auces vidusskolu, tieši Aucē arī pavadījusi visu bērnību. Par savu ceļu uz LU un stipendiju stāsta:

„Par LU Fonda stipendiju uzzināju no iepriekšējiem stipendiātiem un klases audzinātājas. Tieši viņa mudināja pieteikties stipendijai. Esmu ļoti aktīva meitene, patīk dejot, dziedāt, sportot un dažādas citas aktivitātes. Man netīk sēdēt malā un skatīties, kā citi aktīvi darbojas.

Gan es, gan mana ģimene esam ļoti laimīgi par piešķirto stipendiju. Tā atviegloja mums visiem dzīvi. Vairs nav jādomā par to, kur iegūšu naudu, lai studētu. Pateicoties stipendijai, varēšu arī tālāk attīstīt savas spējas - dejot un dziedāt. Ja man nebūtu piešķirta stipendija, ļoti iespējams augstāko izglītību tā arī neiegūtu. Esmu laimīgs cilvēks, jo nav jāuztraucas par savu nākotni. Tagad viss ir manās rokās.

Apbrīnoju cilvēkus, kuri sniedz šo milzīgo atbalstu, lai trūcīgākiem cilvēkiem kļūtu vieglāki apstākļi. Man ir stimuls mācīties sevis un šo cilvēku dēļ, kas palīdz. Liels, liels paldies LU Fonda stipendijai! Jūs liekat man priecāties!”

2013. gadā Ieva aizstāvējusi bakalaura darbu par tēmu "Reklāmas vēstījumu atšķirības sieviešu un vīriešu auditorijām. Skaistumkopšanas reklāmu analīze sieviešu žurnālos "Lilit", "Santa" un vīriešu žurnālos "Klubs", "FHM" (2002–2012)".