Baiba Rudzroga

Studē: LU Ķīmijas fakultātes profesionālās augstākās izglītības bakalaura studiju programmā „Dabaszinātņu un informācijas tehnoloģijas skolotājs”.
Korporācija: „Spīdola”.
Hobiji: Ceļošana, sportiskās aktivitātes un aktīva atpūta brīvā dabā, teātris, literatūra.
Raksturo: Mērķtiecīga, radoša, labsirdīga, tieša, ar augstu atbildības sajūtu. Esmu cilvēks, kam piemīt nerimstoša vēlme izzināt, rīkoties, analizēt un virzīties uz priekšu.
Moto: Nesteigties, bet visu paspēt. 

Armīna Rūša piemiņas stipendiāte Baiba Rudzroga par sevi stāsta:

„Pēc Skrundas 1.vidusskolas absolvēšanas nolēmu savu dzīvi saistīt ar pedagoģiju. Šobrīd studēju, lai kļūtu par dabaszinātņu un informācijas tehnoloģiju skolotāju.

Manuprāt, studiju laikā vienlīdz svarīgi ir gan iegūt akadēmiskās zināšanas, gan pilnveidot savu personību. Iesaistījos studenšu korporācijā, jo vēlējos paplašināt redzesloku, vairot patriotismu, kā arī sastapt dažādu paaudžu inteliģentus cilvēkus. Šis ir mans 2.semestris studenšu korporācijā „Spīdola”. Esmu priecīga un gandarīta par to, kas bijis un kas vēl būs.

Saņemt Armīna Rūša piemiņas stipendiju ir liels pagodinājums. Paldies Rūša kungam un LU Fondam par sniegto atbalstu.”

2013. gadā Baiba ieguvusi profesionālo kvalifikāciju un profesionālo bakalaura grādu aizstāvot darbu par tēmu "Ģeogrāfisko informācijas sistēmu apguve interešu izglītībā".