Elīna Auzāne

Studē: LU, Ekonomikas un vadības fakultāte, Ekonomika.
Hobiji: Volejbols, peldēšana, skvošs, fotografēšana.
Raksturo: 100% atdeve, ātrums, mērķtiecība, organizēšana.
Moto: Esi personība it visā, ko dari!

Elīna Auzāne ir absolvējusi Ziemeļvalstu ģimnāziju, ieguvusi stipendiju „Ceļamaize 2011” un uzsākusi studijas LU. Par sevi stāsta:

„Sajūtas, uzzinot, ka esmu ieguvusi stipendiju, bija ļoti patīkamas, arī pārsteidzošas. Biju rēķinājusies, ka tāpat kā citos gados konkurence ir ļoti liela, man ir liels prieks un gods, ka tieši es esmu viena no Latvijas studentiem, kas pelnījusi šo stipendiju.

Pirmoreiz dzirdot par stipendiju, domāju, ka neatbilstu tādai personībai, kādu meklē LU Fonds, lai piešķirtu stipendiju, tomēr, mammas un dažu skolotāju mudināta, nolēmu piedalīties atlasē. Liels bija mans pārsteigums, kad saņēmu uzaicinājumu uz atlases 2.kārtu (interviju). Tā nu saliku visus nepieciešamos dokumentus mapītē un devos parādīt sevi LU mecenātu pārstāvošajai žūrijai. Protams, satraukums pirms un pēc intervijas bija ļoti liels, tomēr zināju, ka esmu sevi prezentējusi pietiekami labi un viss pārējais palika komisijas ziņā.

Motivācija mācīties un studēt man ir bijusi vienmēr, jo apzinos, ka katram ir jāizmanto savs potenciāls, tāpat jāizmanto iespējas pilnveidot sevi, iegūstot jaunas zināšanas un informāciju. Manuprāt, universitāte ir likumsakarīgs solis pēc vidusskolas absolvēšanas.”

2014. gadā Elīna aizstāvējusi bakalaura darbu par tēmu "A/S "Saldus mežrūpniecība" finanšu stāvokļa analīze" un turpina studijas maģistrantūrā.