Artis Ozoliņš

Studē: LU Datorikas fakultāte, datorzinātņu bakalaura studiju programma.
Hobiji: Studentu pārstāvniecība, basketbols, skriešana, ritenbraukšana, blogošana, rakstīšana.
Raksturo: Cilvēks ar plašu vērienu un lielu sirdi. Patīk aktīvs dzīvesveids un sevis fiziska noslogošana, patīk skriet, spēlēt basketbolu un futbolu. Patīk atrasties foršu cilvēku sabiedrībā un darīt trakas lietas. Ir, protams, mirkļi, kad dzīves smagums liek saliekties ceļos, bet tie ir mirkļi, kas padara mūs dzīvus - barjeras, kuras mums jāpārlec, lai turpinātu šo gandrīz bezgalīgo dzīves barjerskrējienu. Un, ja arī reiz nākas krist, tad ilgi nesēž zemē, bet ceļas augšā un atkal uzņem ātrumu.
Moto: Nav svarīgi, cik reizes Tu nokrīti. Svarīgi – cik reizes tu piecelies!

Kristapa Morberga stipendiāts Artis Ozoliņš  par sevi stāsta:

"Esmu LU Datorikas fakultātes Datorzinātņu bakalaura studiju programmas trešā kursa students. Papildus veiksmīgam studiju procesam aktīvi darbojos studentu pārstāvniecības jomā. Paveiktas daudzas nozīmīgas lietas Datorikas fakultātes studentu labā kā, piemēram, izveidota elektroniskā avīze DEFĪZE un uzlabota saziņa studentu un fakultātes starpā. Tāpat

Esmu palīdzējis pilnveidots studiju procesu, piemēram, organizējot dažādas ārpus studiju programmas izglītības iespējas. Veicināta studentu interese par aktīvu dzīvesveidu, nodibinot Datorikas fakultātes basketbola un futbola komandas un organizējot dažādus sportiskus pasākumus. Gandrīz jau gadu ļoti veiksmīgi vadīta Datorikas fakultātes Studentu pašpārvalde, attīstot studentu interešu pārstāvniecību jaunā līmenī.

Stipendijas iegūšana, būs ļoti laba motivācija turpmākai aktīvai darbībai, jo sniegs papildus gandarījumu par paveikto un apziņu, ka ieguldītais darbs tiek atbilstoši novērtēts. Stipendija arī ievērojami uzlabos pašreizējo finansiālo situāciju, ļaujot pilnībā koncentrēties uz studijām, studentu pārstāvniecību un Informācijas tehnoloģiju pielietojuma veicināšanu."

2015. gadā Artis aizstāvējis bakalura darbu par tēmu "Līderības aspektu ietekme uz Scrum pārvaldītu projektu efektivitāti".