Annija Gobiņa

Studē: LU Juridiskā fakultāte, bakalaura programma.
Hobiji: Volejbols, skriešana.
Raksturo: Atvērta, komunikabla meitene, patīk daudz runāt. Ļoti apņēmīga, ja kaut ko iesāku, tad noteikti to arī novedu līdz galam. Izpalīdzīga un draudzīga. Ar pozitīvu domāšanu. Aizrautīga un sportiska.
Moto: Ar plašu sirdi un draudzīgu smaidu sejā soļot pa dzīves tiltu un allaž atcerēties, kas ir svarīgākās lietas dzīvē: godīgums, pašaizliedzība, smags darbs, ģimene un atcerēties vietu, no kurienes nāku.


Annija Gobiņa ir absolvējusi Mazsalacas vidusskolu, ieguvusi M.M.V. Petkevičs piemiņas stipendiju 2 200 eiro apmērā un uzsākusi studijas LU. Par sevi stāsta:

„Esmu izvēlējusies studēt LU Juridiskajā fakultātē. Man nebija daudz variantu, par ko studēt. Viens variants bija šis un otrs variants bija Sociālo zinātņu fakultāte komunikācijas zinātni. Beigās viss sastājās par labu Juridiskajai fakultātei. Esmu ļoti aktīva meitene. Vidusskolas laikā aktīvi darbojos skolēnu pašpārvaldē, biju arī tās prezidente, organizēju skolā dažādus pasākumus un tikšanās ar Austri Grasi, Renāru Zeltiņu. Piedalījos dažādos pasākumos arī kā brīvprātīgā. Aizraujos vairāk ar sportu. Vidusskolā piedalījos dažādās vieglatlētikas sacensībās, brīvajā laikā skrienu, gan skatos, gan apmeklēju dažādus sporta pasākumus. Man svarīga ir mana ģimene, draugi, darīt to, kas man sagādā prieku. Man svarīgi ir būt laimīgai un harmonijā ar sevi. 

Man šī stipendija nozīmē daudz, jo tā man palīdz kārtīgi pievērsties studijām un motivē mani būt starp labākajiem, kā arī sasniegt labus rezultātus arī studiju laikā. Manuprāt, šī stipendija tika man piešķirta par labiem sasniegumiem mācībās, par aktīvu darbošanos skolas labā, par to, ka esmu savas skolas, novada un Latvijas patriote.

Gribētu pateikt lielu paldies LU Fondam par stipendiju, savai mīļajai Mazsalacas vidusskolai, skolotājiem, kas man palīdzējuši, un manai ģimenei.”