Ivars Pričins

Studē: LU Fizikas un matemātikas fakultātē, programmā "Matemātiķis - statistiķis".
Hobiji: Karatē, sports, aktuālie notikumi un pasākumi Latvijā un pasaulē.
Raksturo: Ļoti izpalīdzīgs, nevienam neatsaku palīdzību. Motivēts, neatlaidīgs.  Nopietna attieksme pret darbu, bet tajā pašā laikā esmu dzīvespriecīgs un pozitīvs. Godīgs, pieklājīgs, labsirdīgs.
Moto: „Cīnies līdz galam, sāpes ir laicīgas, triumfs - mūžīgs.” (Rojs Džonss juniors)


Ivars Pričins ir absolvējis Rīgas 31. vidusskolu, ieguvis M.M.V.Petkevičs piemiņas stipendiju 2 200 eiro apmērā un uzsācis studijas LU. Par sevi stāsta:

„Esmu izvēlējies studēt matemātiku Latvijas Universitātē, jo ļoti patīk matemātika, visapkārt redzu tikai matemātiku. Patīk matemātiski uzdevumi, katru gadu ar panākumiem esmu piedalījies matemātikas olimpiādēs gan Rīgas, gan Latvijas līmenī. Arī citu priekšmetu olimpiādēs uzrādīti ļoti augsti rezultāti Rīgas un Latvijas līmenī. Patīk risināt sudoku, kakuro un citus interesantus uzdevumus, kur jāizmanto loģiskā domāšana.

Aktīvi iesaistos sabiedriskajās aktivitātēs. Biju Skolas Izglītojamo padomes priekšsēdētājs, četrus gadus organizējot dažādus sporta, erudīcijas un sabiedriskus pasākumus. Jau 11 gadus nodarbojos ar karatē, ar panākumiem startējot gan Latvijas līmeņa sacensībās, gan starptautiskajās. Ļoti svarīgi ir attīstīt sevi daudzpusīgi, tāpēc vienmēr esmu izmantojis visas iespējas – olimpiādēs, karatē, Izglītojamo padomē, skolas teātra pulciņā „Skatuve”, brīvprātīgo darbā Latvijas Basketbola savienībā un citur.

Stipendijas iegūšana ir ļoti nozīmīgs un atbildīgs notikums, jo tās saņemšana norāda, ka tieku atzinīgi novērtēts un cilvēki redz potenciālu, kuru spēšu realizēt. Šis atbalsts palīdzēs ar pozitīvu skatienu tiekties pretī jauniem un augstākiem mērķiem. Stipendijas saņemšana ir liels gods un rāda, ka viss iepriekš paveiktais nav veltīgs. Tā dos atspērienu augstāku mērķu sasniegšanai.”