Laura Vizule

Studē: LU Datorikas fakultāte, studiju programma "Datorzinātnes''.
Hobiji: Dejošana, mūzika, ceļošana, nebijušu iespaidu gūšana.
Raksturo: Aktīva un sabiedriska.
Moto: Kāpēc „nē”, ja var „jā”.

Laura Vizule ir absolvējusi Smiltenes ģimnāziju, ieguvusi M.M.V.Petkevičs piemiņas stipendiju 2 200 eiro apmērā un uzsākusi studijas LU. Par sevi stāsta:

„Uzaugot starp datoriķiem, šķita, ka par spīti izvēlēšos mācīties ko citu. Iesaistījos dažādās aktivitātēs, vienmēr centos būt kustībā. Dejošana, mūzikas skola un koris bija visa sākums. Vēlāk sāku iesaistīties jau nopietnākās nodarbēs, piedalījos un organizēju Eiropas Jauniešu parlamenta sesijas, kurās ieguvu daudz vērtīgu zināšanu, draugu, sapņu un ieceru.

Beidzot vidusskolu, nonācu grūta, tomēr svarīga lēmuma priekšā. Vēlējos būt tā, kas „gāž kalnus” un maina pasauli, vēlējos darīt visu. Bet sapratu, ka neviens nespēj uzreiz doties plašajā pasaulē un darīt lielus darbus bez jebkādiem pamatiem. Tādēļ ļāvos mirkļa instinktam, sāku sapņot, apsolīju sev, ka nekad to nepārstāšu un pieteicos LU. Tā nu tagad esmu šeit, mācos to, kas man patīk un padodas, un nebūt nenožēloju šo lēmumu. Par šo iespēju man būtu jāpateicas vēl daudziem jo daudziem cilvēkiem, atbalstītājiem, īpaši, LU Fondam.”