Juris Baldunčiks

Studē: LU EVF maģistrantūrā.
Hobiji: Foto, ģitārspēle, basketbols.
Raksturo: Draudzīgs.
Moto: „The only way to do great work is to love what you do. If you haven't found it yet, keep looking. Don't settle. As with all matters of the heart, you'll know when you find it.” (Stīvs Jobs)

Juris Baldunčiks 2014./2015.akad. gadā ir ieguvis Pētera Avena labdarības fonda "Paaudze" izcilības stipendiju 2000 eiro apmērā, par sevi stāsta:

„Savos 25 gados neesmu vēl īsti sapratis, vai tas ir labi, vai slikti, taču man patīk izzināt un pieķerties lietām un procesiem, kas nāk no visdažādākajām sfērām. Tāpat es simtprocentīgi piekrītu teicienam “mūžu dzīvo, mūžu mācies”. Laikam jau šo abu aspektu iespaidā esmu izvēlējies studēt vadības zinības LU Ekonomikas un vadības fakultātē, kas sniedz man gan šo plašumu, sākot no analītiskas statistikas līdz pat sava veida mākslas izpausmēm cilvēku motivācijas teorijās, kā arī zinātni, kas nepārtraukti attīstās.

Ikdienā izjūtu patiesu gandarījumu stāstot un prezentējot atziņas un zināšanas, ko esmu apguvis, un nekad nelaižu šo iespēju garām neatkarīgi no tā vai mana auditorija ir cilvēki konferencē, skolā, darbavietā vai arī vienkārši draugu pulks. Ticu, ka īstie piedzīvojumi sākas ārpus mūsu komforta zonas, tāpēc brīvajā laikā cenšos apgūt un pilnveidot savam arodam nedaudz svešas lietas kā mājaslapu veidošanu, fotografēšanu un ģitārspēli.

Esmu vairākkārtīgi pārliecinājies, ka vislabākais veids, kā veidot sevi par profesionāli un attīstīt izcilības īpašības, ir balstot šo procesu uz trim dimensijām, kas ir spēcīgas akadēmiskās zināšanas, reāla darba pieredze, kā arī vispārējas erudīcijas pilnveidošana. Man ir patiess prieks saņemt šo stipendiju, jo tas ir kā nozīmīgs novērtējums manai attīstībai šajās dimensijās.

Nesen dzirdēju kādu sakām, ka katrs mērķis patiesībā ir sapnis ar plānu un termiņu. Uzskatu, ka šīs stipendijas iegūšana būs nozīmīgs orientieris manu mērķu sasniegšanai, kas ir attīstība gan akadēmiskajā vidē, gan lielāki un mazāki profesionāli izaicinājumi. Vēlos izteikt vislielāko pateicību LU Fondam un Pētera Avena Labdarības fondam „Paaudze” par man uzticēto godu. Ticu, ka spēšu veidot izcilu atgriezenisko saiti, kļūstot par LU un šīs stipendijas vēstnieku.”

2015. gadā Juris aizstāvējis maģistra darbu par tēmu "Spēļu elementu(gamification)un kolektīvās inteliģences (crowdsourcing) izmantošana mārketingā, to pielietošanas iespējas Latvijā".