Krista Umbraško

Studē: LU Sociālo zinātņu fakultāte, bakalaura programmā „Komunikācijas zinātne”.
Hobiji: Dejošana, dziedāšana un grāmatu lasīšana.
Raksturo: Draudzīga un atvērta visam jaunajam, patīk iepazīt jaunus cilvēkus un klausīties viņu stāstos. Ļoti nosvērta un mazliet traka. Maķenīt sarkastiska ar labu humora izjūtu.
Moto: Nebēdā par esošajām problēmām, nāks jaunas, vecās aizmirsīsies.

Krista Umbraško 2014./2015.akad. gadā ir ieguvusi Jelgavas novada pašvaldības stipendiju 1 500 eiro apmērā, par sevi stāsta:

„Apjausma, ka studēšu komunikācijas zinātnes, nāca ļoti negaidīti. Skolā bija pasākums, kurā vairāku augstskolu pārstāvji prezentēja skolas, un es vienkārši apstaigāju stendus, lai ievāktu „bukletiņus”. Mājās šos bukletus izšķirstīju un apstājos pie „Komunikācijas zinātnes”. Palasīju kursa aprakstu, sapratu, ka šī studiju programma man patīk. Sākumā nebiju pārliecināta, bet, laikam ejot, pati apradu ar domu, ka studēšu tieši šo studiju programmu. 

Tad LU SZF mājas lapā atradu informāciju par radošo darbu konkursu. Nolēmu, ka piedalīšos šajā konkursā un ķēros pie darba. Rezultāts bija ļoti iepriecinošs, tāpēc nu jau esmu LU SZF studente.

Sešus gadus dejoju deju studijā „Intriga”, vidusskolā dziedāju skolas korī „Skali”. Tomēr vissvarīgākais man ir uzturēt labas attiecības ar saviem mīļajiem – ģimeni un draugiem. 

Jelgavas novada pašvaldības stipendija man ir iespēja kļūt mazliet patstāvīgākai. Esmu ieguldījusi daudz darba, lai studētu šajā universitātē, tāpēc laikam jau stipendija ir kā atalgojums par to. Saku lielu paldies Jelgavas novadam par piešķirto stipendiju!”