Diāna Bartuseviča

Studē: LU Fizikas un matemātikas fakultātē, studiju programma „Matemātiķis-statistiķis”.
Hobiji: Dejošana, dziedāšana, piedalīšanās dažādos pasākumos.
Raksturo: Centīga, mērķtiecīga un neatlaidīga, atbildīga un pārliecināta. Esmu atvērta, pozitīva un gatava dažādiem izaicinājumiem. 
Moto: „Viss, kas notiek, notiek uz labu!”

"Jau no pirmās klases man patika matemātika. Daudzus gadus piedalījos dažādu priekšmetu olimpiādēs, tajā skaitā arī matemātikas. 3 gadus braucu uz LU A.Liepas Neklātienes matemātikas skolas organizētajām Mazās matemātikas universitātes lekcijām, regulāri apmeklēju tās un ieguvu sertifikātus par piedalīšanos. Kādā no šīm lekcijām LU FMF uz ziņojuma dēļa ieraudzīju zīmīti par „Matemātiķiem-statistiķiem”. Iepazīstoties ar šīs programmas aprakstu, nolēmu mācīties tieši šajā augstskolā un šajā studiju programmā," par studiju izvēli stāsta Diāna. 

"Esmu ārkārtīgi pateicīga par šo stipendiju, jo tas ir milzīgs atbalsts un nodrošinājums studentam, lai viņam un viņa vecākiem nebūtu jāuztraucas par finansēm, jo tad students ar pilnu sparu var pievērsties mācībām un savu sapņu realizēšanai. Liels paldies LU Fondam par M.M.V.Petkevičs piemiņas stipendijas piešķiršanu!" saka Minnas Matildes Vilhelmīnes Petkevičs piemiņas stipendijas laureāte Diāna Bartuseviča.