Nora Ventaskraste

Studē: LU Juridiskajā fakultātē, Bakalaura studiju programmā ''Tiesību zinātne''
Hobiji: tautiskās dejas, grāmatu lasīšana, ceļošana
Mani raksturo:  Esmu atbildīga, mērķtiecīga persona, kura ir gatava apgūt visu jauno un iet pretī izaicinājumiem. Protu uzklausīt un respektēt citu viedokli, kā arī izteikt un aizstāvēt savu.
Moto: „Jūsu uzskati kļūst par Jūsu domām. Jūsu domas kļūst par Jūsu vārdiem. Jūsu vārdi kļūst par Jūsu darbiem. Jūsu darbi kļūst par Jūsu ieradumiem. Jūsu ieradumi kļūst par Jūsu vērtībām. Jūsu vērtības kļūst par Jūsu likteni.”  (Mahatma Gandijs)

"Mans mērķis, mācoties LU studiju programmā ''Tiesību zinātne'', ir iegūt prasmes un zināšanas, kas ļautu man būt noderīgai Latvijas valsts nākotnei. Vēlos stiprināt godīgumu kā morāles vērtību nozarē, aizstāvēt mazākos un vājākos. Pateicoties Latvijas Universitātes Fonda M.M.V. Petkevičs piemiņas stipendijai varēšu pilnvērtīgi veltīt savu laiku studijām un sabiedriskajām aktivitātēm, kuras paplašinās manus pieredzes un zinību apvāršņus.

Uzskatu, ka augstskolā iegūtos zināšanu pamatus, kurus turpināšu pilnveidot gan mācoties, gan praktizējoties darbā, vēlāk pilnvērtīgi varēšu izmantot savā dzīvē, lai nākotnē palīdzētu jau citiem, augt un attīstīties gataviem cilvēkiem."