Anna Karolīna Šaule

Studē: Biznesa augstskola „Turība”, Komunikācijas fakultātē  "Sabiedriskās attiecības"
Hobiji: dejošana, dziedāšana, kulinārija, literatūra
Raksturo: Mērķtiecīga, sirsnīga, smaidīga, pozitīva
Moto: Panākumi nav atslēga laimei. Laime ir atslēga panākumiem. Veiksmes atslēga ir mīlēt to, ko dara.(Alberts Šveicers)
    
"Mani vienmēr aizrāvusi aktīva darbošanās gan komandā, gan vienatnē, jo neesmu cilvēks, kurš savu laiku izmantos nelietderīgi, tāpēc izvēlējos studēt sabiedriskās attiecības, jo man patīk radošas lietas un esmu komunikabla. Visus man uzticētos  darbus un pienākumus veicu ar vislielāko atbildības sajūtu.

Savā augstskolā aktīvi darbojos studentu pašpārvaldes divos virzienos – ārējās komunikācijas un starptautiskajā. Jau esmu piedalījusies dažādu pasākumu organizēšanā.

Man svarīgi ir būt kustībā, neatrasties bezdarbībā, vienmēr kaut ko darīt, tāpēc es bieži braucu uz Saldu un apmeklēju kora "Ameno" mēģinājumus, kā arī dziedāšanas mēģinājumus Saldus Tehnikumā, bet „Turībā” apmeklēju jogu.

Jūtos ļoti pagodināta, ka esmu viena no četrām stipendijas ieguvējām šogad! Stipendija man palīdzēs segt ikdienas finanses, bet pats galvenais - pilnveidot savas vokālās prasmes, jo vēlos apmeklēt vokālo pedagogu."