Aleksandra Prokopeņa

Studē: LU EVF Profesionālās augstākās izglītības maģistra studiju programmā „Finanšu ekonomika”
Hobiji: sports - galvenais vienmēr būt kustībā; automašīnas; grāmatas – vēl nav izdomāts labāks atpūtas veids kā palasīt labu grāmatu un atslēgties no realitātes
Moto: Mosties katru rītu ar smaidu un pasaule smaidīs tev pretī!

2015./2016.akad. gadā Aleksandra Prokopeņa ieguva SEB bankas izcilības stipendiju 3 000 eiro apmērā.

Par saviem mērķiem SEB Bankas izcilības stipendijas laurēate Aleksandra Prokopeņa stāsta: "Gribu saņemt labu izglītību un pielietot iegūtās akadēmiskās zināšanas praksē, kļūstot par labu finanšu speciālistu un veidojot karjeru šajā jomā. Dzirdēju ļoti labas atsauksmes par LU EVF programmu "Finanšu ekonomika" tāpēc izvēlējot studēt finanses tieši šeit." Studente atzīst, ka viņai ir interesanti gūt pieredzi, studējot citā universitātē, jo bakalaura grādu Aleksandra ir ieguvusi Rīgas Tehniskajā universitātē.

"Stipendijas saņemšana bija patīkams pārsteigums, kas dod iespēju justies neatkarīgākai un ir papildus ienākumu avots, kas palīdzes realizēt sapņus, kas uz laiku tika atlikti. Bez šaubām, stipendija, ir papildus stimuls mācīties izcili," par saņemtās stipendijas nozīmi saka stipendiāte, norādot, ka plāno turpināt pilnveidoties un papildināt savas zināšanas studijās doktorantūrā.