Latvijas Universitātes (LU) fakultāšu, institūtu, aģentūru un citu struktūrvienību darbinieki līdz š.g. 25.februārim aicināti pieteikt projektus dzīvības un medicīnas zinātņu jomā. Projektu realizēšanu nodrošinās mecenāta SIA “Mikrotīkls” ziedojums, ko administrē LU fonds.

Lai pieteiktu projektu, ir jāaizpilda pieteikuma forma latviešu un angļu valodā, kā arī projekta pieteikumam jāpievieno šāda informācija un dokumenti:
  • Izpildītāju plānotās slodzes apjoms projektā un citās darbības jomās (stundas nedēļā, nedēļu skaits);
  • Izpildītāju CV;
  • Vismaz divu kompetentu ekspertu vārds, uzvārds un kontaktinformācija;
  • Līdz diviem ekspertiem, kuri interešu konflikta dēļ nav iesaistāmi projekta pieteikuma vērtēšanā.
Attiecīgie materiāli elektroniski jāatsūta LU fondam uz fonds@fonds.lv līdz š.g. 25.februāra plkst. 23:59 Projekta izpildi plānots uzsākt, sākot ar 2018. gada 1.aprīli. Detalizēti projekta konkursa NOTEIKUMI. Projektu konkursa rezultāti tiks paziņoti konkursa dalībniekiem personīgi līdz 2018.gada 15.martam. PIETEIKUMA FORMA   Kontaktpersona jautājumu vai neskaidrību gadījumā: LU fonda izpilddirektore, valdes locekle Laila Kundziņa-Zvejniece e-pasts: laila@fonds.lu.lv mob.t.: 29 212 426. Nodibinājums “Latvijas Universitātes fonds” darbojas kopš 2004.gada. Tā ir respektabla filantropijas organizācija, kas rūpējas par izciliem, centīgiem studentiem, maģistrantiem, doktorantiem, pedagogiem, zinātniekiem, kā arī atbalsta izcilus izglītības, zinātnes, sporta un kultūras darbiniekus un projektus sadarbībā ar izglītību atbalstošiem mecenātiem un partneriem.  

Dalīties

Saistītais saturs