Viesojoties Latvijas Universitātē. Foto: Toms Grīnbergs.

Tikties ar Latvijas Universitātes (LU) rektoru prof. Mārci Auziņu un LU fonda izpilddirektori Lailu Kundziņu-Zvejnieci, kā arī stipendiātiem un stipendiju komisijas locekļiem bija ieradušies mecenāti Roberts, Ināra un Gunārs Blumbergi.

Pasākumā LU Senāta zālē piedalījās Gunāra un Ināras Blumbergu stipendijas ieguvēji 2013./2014. ak. gadā Krišjānis Bušs un Indra Zusāne, kā arī vēstnieka Andreja Pildegoviča stipendijas ieguvēja 2012./2013. ak. gadā Ilze Melgalve (2012./2013. ak. gada stipendiāte) un stipendijas ieguvēja  2013./2014. ak. gadā Sintija Lejniece.

Piedalījās arī stipendiju komisiju dalībnieki: LU Juridiskās fakultātes prodekāne Anita Rodiņa, LU Sociālo zinātņu fakultātes dekāne Inta Brikše, Latvijas Ārlietu ministrijas valsts sekretārs Andrejs Pildegovičs, LU Sociālo zinātņu fakultātes maģistra studiju programmas "Diplomātija" programmas direktors Toms Rostoks, Valsts prezidenta padomnieks juridiskajos jautājumos Reinis Bērziņš.

Aicināts viesos bija arī LU Datorikas fakultātes dekāns Juris Borzovs. LU Datorikas fakultātes studenti no mecenāta Roberta Blumberga ir saņēmuši atbalstu, lai piedalītos starptautiskās programmēšanas sacensībās.

Pasākuma noslēgumā viesiem bija iespēja apmeklēt ikdienā slēgto ērģeļu telpu, kur ekskursiju vadīja ērģeļmeistars Tālivaldis Deksnis.

Dalīties

Saistītais saturs

Krišjānis Bušs: ar sirdi un dvēseli ne vien darbos, bet arī cilvēkos
23.04.2020.

Krišjānis Bušs: ar sirdi un dvēseli ne vien darbos, bet arī cilvēkos

Mūžībā devies Amerikas latvietis, mecenāts Gunārs Blumbergs
07.04.2020.

Mūžībā devies Amerikas latvietis, mecenāts Gunārs Blumbergs