Seko līdzi jaunumiem: www.biznesainkubators.lu.lv

Latvijas Universitātes (LU) studentu Biznesa inkubators aicina iesaistīties ikvienu interesentu atvērtajos pasākumos, kas ir sākums uzņemšanai inkubatora jaunajā programmā. Atvērto pasākumu sērijā būs iespēja piedalīties gan ideācijas darbnīcā, gan dzirdēt par nozaru aktualitātēm no Latvijas labākajiem akseleratoriem, gan arī atrast sev komandu vai ideju, pie kuras strādāt.

Uzsākot jauno studiju semestri, LU studentu Biznesa inkubators ir izveidojis atvērto pasākumu sēriju, kurā piedaloties, studenti un interesenti gūs priekšstatu par inkubatora un inkubatora darbību. Šis aktivitāšu kopums ir kā sākums uzņemšanai inkubatorā, kur ikvienam būs iespēja piedalīties tiešsaistes pasākumos, iegūt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem, satikt jaunuzņēmumu vides profesionāļus, iepazīt citus Latvijas jaunuzņēmumus, pievienoties ideācijas darbnīcā un ideju pitch sesijās, un uzzināt par Lean startup metodi, kuru izmanto arī inkubatora programmā.

“No 9. septembra līdz pat 14. oktobrim pievienojies mūsu veidotajos pasākumos, izmanto iespēju pieteikties inkubatora programmā, strādā ar labākajiem mentoriem no Latvijas un attīsti savu biznesa ideju kopā ar mums! Īpaši aicināti iesaistīties arī LU filiāļu un citu augstskolu studenti, jo šī semestra programma norisināsies attālināti!” aicina LU studentu Biznesa inkubators.

Biznesa inkubatora rīkoto pasākumu programma

Biznesa inkubatora rīkoto pasākumu programma


Seko LU studentu Biznesa inkubatora Facebook lapā un uzzini pirmais par notiekošo!


Latvijas Universitātes studentu Biznesa inkubators ir lielākais studentu biznesa inkubators Latvijā. Inkubators ir izveidots un darbojas pateicoties mecenātu, Latvijas Universitātes un LU BVEF atbalstam. 2019. gadā LU Biznesa ideju fondu atbalsta 96 Latvijas un ārzemju uzņēmumi un privātpersonas, kuru vidū ir Džons Medveckis, Driehaus ģimene, LMT Retail&Logistics, Inbox.lv, Orkla Foods Latvija u.c.

Mecenātu ieguldījumus LU Biznesa ideju fondā administrē Latvijas Universitātes fonds, kas ir respektabla filantropijas organizācija un rūpējas par izciliem, centīgiem studentiem, maģistrantiem, doktorantiem, pedagogiem, zinātniekiem, kā arī atbalsta izcilus izglītības, zinātnes, sporta un kultūras darbiniekus un projektus sadarbībā ar izglītību atbalstošiem mecenātiem un partneriem.

Dalīties

Saistītais saturs

Studentu ideju attīstībai pieejams finansējums 10 000 EUR apmērā
10.09.2020.

Studentu ideju attīstībai pieejams finansējums 10 000 EUR apmērā

A. Bērziņš atzinīgi vērtē LU studentu Biznesa inkubatora jaunuzņēmējus
30.01.2020.

A. Bērziņš atzinīgi vērtē LU studentu Biznesa inkubatora jaunuzņēmējus