Nu ir noslēgusies pieteikšanās LU fonda administrētajām mecenātu stipendijām. Esam saņēmuši lielāko skaitu stipendiju pieteikumiem kā jebkad - 443. Pirmā kursa stipendijām tika saņemti 146 pieteikumi, taču stipendijām sākot no 2. kursa saņemti 297 pieteikumi. 

Pirmā kursa studentiem kopā bija iespējams pieteikties 7 stipendiju kopām. Vislielākais konkurss bija stipendijai ''Ceļamaize'', kurai kopā ir saņemti 103 stipendiju pieteikumi. 1. kursa 2021./2022. akad. gada stipendiātus iespējams redzēt šeit. 

No 2. kursa stipendijām lielākais konkurss bija Kristapa Morberga stipendijai, kurai kopā iesūtīti 92 stipendiju pieteikumi. Stipendiju kopas no 2. kursa gan bija krietni vairāk, jo iespējams bija pieteikties gan bakalauru, gan maģistru, gan arī doktorantu studentiem pieejamām stipendijām. 

Drīzumā tiks noskaidroti arī stipendijas ieguvēji no 2. kursa! Veiksmi un izturību visiem kandidātiem!

_________________________

Par Latvijas Universitātes fondu

Jau kopš 2004. gada Latvijas Universitātes fonds nodrošina iespēju mecenātiem un sadarbības partneriem atbalstīt gan LU, gan citas vadošās Latvijas augstskolas, tā investējot Latvijas nākotnē. LU fonda prioritātes ir atbalstīt izcilākos studentus un pētniekus, veicināt modernas mācību vides izveidi, kā arī universitātes ēku būvi un rekonstrukciju.

Dalīties

Saistītais saturs

Sveicam un lepojamies ar jaunajiem 2021./2022. akad. gada stipendiātiem!
01.11.2021.

Sveicam un lepojamies ar jaunajiem 2021./2022. akad. gada stipendiātiem!