11.martā Latvijas Universitātes (LU) Lielajā aulā notika koncerts “Par brīvu Ukrainu”, kas notika par godu tam, lai LU spētu atbalstīt ukraiņus – studentus un pētniekus, kas studē LU un sadarbojas ar LU pētniekiem. Koncertā bija iespējams veikt ziedojumus, tos administrē LU fonds. 

Koncertā bija iespējams ziedot gan skaidrā naudā, gan ar maksājuma karti, gan arī bija iespējams veikt zvanu uz tālruni un mājaslapā www.ziedot.lu.lv. Kopā tika saziedoti 2 949 eiro.  

Šie ziedojumi palīdzēs atbalstīt studentus no Ukrainas, kas studē LU ar studiju maksas atlaidēm, kā arī dot iespēju bez maksas uzturēties LU dienesta viesnīcās, nodrošināt psiholoģisko atbalstu. Kā arī tiks nodrošināts atbalsts pētniekiem no Ukrainas, kas ieradušies Latvijā, lai sadarbotos ar LU pētnieku grupām un tie varētu šeit uzturēties ilgāk ar savām ģimenēm. 

Joprojām ir iespējams ziedot līdz pat aprīļa beigām: 

  • 900 068 67 - 4,27 eiro par zvanu 

  • 900 068 77 - 7,11 eiro par zvanu 

  • www.ziedot.lu.lv

Paldies ikvienam, kas atbalsta! 


Par LU fondu     

Jau kopš 2004. gada Latvijas Universitātes fonds nodrošina iespēju mecenātiem un sadarbības partneriem atbalstīt gan LU, gan citas vadošās Latvijas augstskolas, tā investējot Latvijas nākotnē. LU fonda prioritātes ir atbalstīt izcilākos studentus un pētniekus, veicināt modernas mācību vides izveidi, kā arī universitātes ēku būvi un rekonstrukciju.    

Dalīties

Saistītais saturs

Ukraiņi apgūst latviešu valodu vasaras skolā
15.08.2022.

Ukraiņi apgūst latviešu valodu vasaras skolā

LU fonda izpilddirektore: Investējot cilvēkos, mēs veidojam savu nākotni
21.07.2022.

LU fonda izpilddirektore: Investējot cilvēkos, mēs veidojam savu nākotni

LU aicina apmeklēt atbalsta koncertu un ziedot ukraiņu tautai
08.03.2022.

LU aicina apmeklēt atbalsta koncertu un ziedot ukraiņu tautai