Anita Garā

Studē Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes bakalaura studiju programmas "Informācijas pārvaldība" 1. kursā.

Kādas īpašības un sasniegumi, Tavuprāt, ļāva Tev iegūt LU fonda stipendiju

Prasme iziet no krīzes situācijām, godīgums, kā arī tas, ka uzdrošinājos būt pati, nevis tēlot kādu versiju par mani, protams, piemērotība konkrētajai stipendijai. Par sasniegumiem- varbūt to man nav daudz, bet spēļu vakara organizēšana ar citiem un dalība olimpiādēs, kā arī 3. vieta vienā konkursā, kuru ieguvu, pateicoties manam montētajam video.

Kāda ir Tava misija?

Nodzīvot manu dzīvi tā, lai tā nebūtu velti nodzīvota, un pēc iespējas mazāk sāpinot citus, un vienkārši būt laimīgai par spīti visam, ko dzīve man devusi,

Ko Tu ieteiktu studentiem, kas šaubās, vai pieteikties LU fonda stipendijai šogad?

Vienkārši pamēģināt pietiekties. Neviens par to nesitīs nost. Turklāt tu būsi pamēģinājis. Tas ir pats galvenais.

Kādu grāmatu (-as) Tu ieteiktu izlasīt citiem stipendiātiem?

Esmu izlasījusi ļoti daudz, bet tā, kas mainīja manu dzīvi savā ziņā bija Normena Vinsenta Pīla "Pozitīvas domāšanas spēks", kas vienkārši palīdzēja man iziet cauri grūtam periodam manā dzīvē ar iespējami labāku skatu uz dzīvi.

Kādu filmu (-as) Tu ieteiktu noskatīties citiem stipendiātiem?

Vienmēr atcerēšos "Healer", kas gan pieder pie korejiešu filmām (ja kas nepatīk saistībā ar šo izcelsmi, nav vērts pat sākt skatīties), jo to īpašu padarīja arī 20 epizožu drāmā izmantotās dziesmas (galvenokārt, Michael learns to rock "Eternal love"), bet tas ir mans subjektīvais vērtējums.

Kāds ir Tavs dzīves moto?

Whoever he is, he has his background story behind his looks and way he acts.