Sannija Broka

Sannija Broka ir 2022./2023. akad. gada Jelgavas novada stipendijas ieguvēja!

Iepazīsti Sanniju!

1. Pastāsti par sevi! Kas ir tavs lielākais talants un nozīmīgākie sasniegumi līdz šim? 

Mani sauc Sannija Broka un pašlaik esmu LBTU Veterinārmedicīnas studente. 

Esmu ļoti draudzīga, spēju ātri iejusties jaunā kolektīvā un atrast kopīgu valodu ar citiem cilvēkiem. Kā savus nozīmīgākos sasniegumus šobrīd varu minēt vidusskolas pabeigšanu ar izcilām sekmēm un iestāšanos augstskolā budžeta grupā. Tomēr uzskatu, ka visi mani lielākie sasniegumi vēl ir priekšā.

2. Ko tev nozīmē stipendijas iegūšana? 

Šīs stipendijas iegūšana man nozīmē neatkarību studiju laikā, spēju attīstīt sevi dažādās jomās ārpus mācībām un atvērt sevī jaunus talantus, neuztraucoties par finansēm.

3. Kāda ir tava dzīves misija, sūtība? 

Pirmkārt, mana dzīves misija ir attīstīt Latvijas izglītību un parādīt citiem, ka nav jābaidās no grūtībām augstskolā un ārpus tās. 

Otrkārt, palīdzēt ne tikai dzīvniekiem, bet arī cilvēkiem, jo uzskatu, ka katrs no mums ir laimīgs, kad ir vesels mūsu mājas mīlulis. 

4. Kādu grāmatu (-as) tu ieteiktu izlasīt citiem stipendiātiem? 

Domāju, ka katram reiz dzīvē jāizlasa Oskara Vailda romāns “Doriana Greja portrets”. Grāmata pamāca, ka nav jāuztraucas par savu ārējo izskatu, bet daudz nozīmīgāk ir saglabāt savu cilvēciskumu un labsirdību.

5. Kādu kinofilmu (-as) tu ieteiktu noskatīties citiem stipendiātiem? 

Es ieteiktu noskatīties filmu “Kaut kas līdzīgs dzīvei”, kas liks atcerēties cik svarīgi ir netērēt laiku tukšām darbībām un novērtēt reālo dzīvi. 

6. Kāds ir tavs dzīves sauklis? 

“Dzīves noslēpums ir septiņas reizes krist un astoņas reizes piecelties” no Alķīmiķa, Paulu Koelju.