Arnita Grigāne

Studē: LU, Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultāte.
Hobiji: Fotografēšana, neformālās izglītības aktivitātes, pastaigas.
Raksturo: Studente ar savu redzējumu uz lietām, raksturo aktivitāte, centība, neatlaidība un ticība labajam. Mērķtiecīga un draudzīga, izpalīdzība ir mana sirdslieta. Cilvēks, kas īsteno savas idejas, sagādājot prieku sev un citiem.
Moto: Atver savas acis dažādam redzējumam!

Rugāju vidusskolas absolvente Arnita Čoiča(bij.Grigāne) Kristapa Morberga stipendiju ieguvusi otro gadu pēc kārtas, par sevi stāsta:

„Pasaule ir pilna ar krāsām, veiksmēm, labiem darbiem, iespējām un cilvēkiem. Vieni no mums ir devēji, citi - ņēmēji. Bet iespējams, ka lomas laika gaitā mainās.

Kad šogad uzzināju, ka esmu izvēlēta K.Morberga stipendiātes godam, pēkšņi šķita, ka pats K.Morbergs man uzsitis uz pleca, jo viņš ir personība, ko vēlētos satikt. Brīdī, kad mani uzrunāja kā LU Fonda stipendiāti šķita, ka kāds nezināms spēks man iedevis spārnus. Tie ir spārni, kas iedvesmo jaunām idejām, spārni, kas palīdz tikt galā ar materiāliem šķēršļiem, spārni, kas apliecina to, ka ir cilvēki, kas TIC man un tam, ko daru. Jūtos patiesi pagodināta un neizsakāmi pateicīga LU Fondam par šo iespēju atkārtoti saņemt stipendiju. Tā ir pozitīvs stimuls manām akadēmiskajām un radošajā gaitām Latvijā.”

2011. gadā Arnita aizstāvējusi baklaura darbu par tēmu "Dažādu radošo uzdevumu izmantošana Imanta Ziedoņa daiļrades apguvē 12.klasē" un 2013. gadā maģistra darbu par tēmu "Skolotāja gatavība jautāšanai skolēnu mācīšanās procesā".