Sanita Magone

Studē: LU Medicīnas fakultātē Farmācijas maģistra studiju programmā.
Hobiji: Ceļošana, teniss, fitness, ārzemju daiļliteratūra.
Raksturo: Pēc dabas esmu labsirdīga, atsaucīga uzticama un ar labu humora izjūtu. Darbā un studijās esmu neatlaidīga un ambicioza maksimāliste. Vienmēr patīk izmēģināt ko jaunu. Uz lietām un situācijām skatos reālistiski.
Moto: Dzīvē nav zaudējumu ir tikai uzvaras un pieredze. Tāpēc tam, kas pagājis – paldies, tam, kas nāk: Jā! (D.Hammeršelds).

Sanita Magone 2013./2014.ak.gadā kļuvusi par LU Fonda stipendiāti, iegūstot Farmācijas „Mēness aptiekas” stipendiju. Par sevi stāsta:

„Šobrīd esmu Farmācijas maģistra studiju programmas pirmā kursa studente. Šo programmu izvēlējos, jo farmācija ir nozare, kas sevī ietver zinātni, darbu ar cilvēkiem, kā arī punktualitāti un maksimālu atdevi. Protams, nav noslēpums, ka šī ir arī viena no pelnošākajām nozarēm pasaulē, kas kalpo arī par papildus stimulu manai izvēlei.

Par vienu no nozīmīgākajiem projektiem uzskatu savu bakalaura darbu, kas ne vien pilnveidoja mani akadēmiski, bet arī sniedza ieguldījumu sabiedrības veselības labā. Bakalaura darbu izstrādāju sadarbībā ar SIA „Larifāns” un Latvijas Biomedicīnas pētījumu un studiju centru, kur vienlaikus piedalījos Eiropas reģionālās attīstības fonda atbalstītajā projektā. Saņemot šo stipendiju, paveras fantastiska iespēja turpināt pētījumu padziļināti maģistra studiju laikā.

Ikvienā darbībā un mērķī esmu ielikusi ļoti daudz enerģijas, laika un darba, kas ir licis man sasniegt izcilus panākumus kā profesionālajā, tā akadēmiskajā darbībā. Šo stipendiju piešķir par izciliem rezultātiem ,bet, lai sasniegtu tādus rezultātus ir jāizvirza augsti mērķi, kurus sasniegt palīdzējuši un vienmēr atbalstījuši tuvākie draugi, radi un darba kolēģi. Saņemot šāda veida atzinību, rodas stimuls attīstīt sevi vēl augstākā līmenī.”

2015. gadā Sanita aizstāvējusi maģistra darbu par tēmu "Dubultspiralizēto RNS inducētie citokīni EX VIVO kultivētās perifēro asiņu mononukleārājās šūnās"