Studē:  LU Sociālo zinātņu fakultātē, komunikācijas zinātnes bakalaura studiju programmā.
Hobiji: Televīzijas žurnālistika, audiovizuālā māksla, multimediji, video, noformēšana, dizains, filmēšana, pasākumi, radoša un neordināra domāšana, televīzijas ilgtspējas pētīšana.
Raksturo: Aktīvs, mērķtiecīgs, komunikabls. Citiem vienmēr iesaka ne no kā nebaidīties, būt pašpārliecinātiem un nenovērtēt sevi par zemu. Cilvēkos ciena solidaritāti, entuziasmu, drosmi un godīgumu. Prasīgs pret citiem, pret sevi vēl prasīgāks. Neveiksmes un grūtības ir viņa spītības un mērķtiecības "degviela".
Moto: Grūtību un neveiksmju upi var pārvarēt tikai ejot pāri mērķtiecības tiltam ceļā uz veiksmes krastu.

Kristapa Morberga stipendiāts Edgars Noskovs par sevi stāsta:

"Esmu radošs cilvēks, un man ir svarīgi dzīvot dinamiski, radot un pilnveidojot pasauli sev apkārt. Mani vienmēr aizrāvuši audiovizuālie mediji, televīzija un viss, kas ar to saistās. Man ir utopiska apņēmība mainīt kaut ko mūsu sabiedrībā uz labu, tāpēc izvēlējos studēt tieši komunikācijas zinātni LU SZF, ko ne mirkli neesmu nožēlojis. Es ticu, ka darbs medijos ir cilvēka iespēja ietekmēt procesus pasaulē. Manuprāt, informācija mūsdienās veido cilvēku likteni.
Esmu sabiedrisks un cenšos būt visu notikumu epicentrā. Nelaižu garām nevienu potenciālu iespēju iesaistīties dažādās aktivitātēs, pasākumos un projektos. Darbojos studentu televīzijā, iegūstu vērtīgas zināšanas un iemaņas televīzijas jomā. Pavisam nesen veiksmīgi liku lietā līdzšinējo pieredzi un vēl vairāk ieguvu, darbojoties Latvijas pieprasītākās televīzijas „TV3 Ziņās”. Gada laikā piedalījos vairākos starptautiskos projektos, ieguvu profesionāļu atzinību, izstrādāju savus projektus un „piebremzēt” neplānoju..
Pārstāvēt LU valsts mērogā un starptautiski man sagādā gandarījumu un prieku. Esmu pateicīgs par man sniegto studiju iespēju, par iegūtām zināšanām un neaizstājamu pieredzi, pasniedzēju atbalstu un labu cilvēku palīdzību.
Atkārtoti kļūstot par Kristapa Morberga stipendiātu, guvu iespēju tālāk turpināt pilnvērtīgi studēt un veltīt visu savu laiku un spēkus studijām, Latvijas Universitātei un savai nākotnei. Stipendiāta tituls gada laikā man palīdzēja iesēt reālu ticību saviem spēkiem gan sevī, gan citos. Lielais saviļņojums, kļūstot par stipendiātu, manī rada, šķiet, neizsmeļamu enerģiju, spītību un spēku, lai es varētu veiksmīgi virzīties tālāk pretī nākamiem izaicinājumiem.
LU fonda dāvātās iespējas studentiem ir liels atbalsts gan finansiāli, gan morāli – studenti jūtas novērtēti, atbalstīti un iedrošināti, kas ļoti nepieciešams veiksmīgai studēšanai un nākotnei.”

2014. gadā Edgars aizstāvējis bakalaura darbu par tēmu "Televīzijas auditorija mediju konverģences kontekstā: televīzijas lietojuma analīze dažādās vecuma grupās Latvijā".