Glorija Siliņa

Studē: LU Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultāte, studiju programma „Māksla”.
Hobiji: Māksla, dažādas sporta aktivitātes, piedalīšanās ekspedīcijās un nometnēs, satikšanās ar draugiem un mūzikas klausīšanās.
Raksturo: Mērķtiecīga, sabiedriska, atvērta jaunai pieredzei un cilvēkiem, enerģiska, gatava iesaistīties projektos un starptautiskos pasākumos, pavisam noteikti piedzīvojumu meklētāja. Vieglprātīga, bet tajā pat laikā varu ļoti nopietni izturēties pret svarīgām lietām.
Moto: Labāk nožēlot izdarīto nekā neizdarīto!

Glorija Siliņa ir absolvējusi Jaunjelgavas vidusskolu, ieguvusi stipendiju „Ceļamaize 2013” un uzsākusi studijas LU. Par sevi stāsta:

„Jau kopš bērnības ļoti aizrāvos ar zīmēšanu, gleznošanu, tāpēc iestājos arī Aizkraukles mākslas skolā, ko vēlāk arī ar labiem rezultātiem absolvēju. Ar to mana interese par mākslu nebeidzās, turpināju to kā hobiju savā brīvajā laikā, kā veidu, lai uz kādu brīdi aizmirstu par visu citu. Taču tad vēl nedomāju, ka arī pēc vidusskolas absolvēšanas vēlēšos mācīties tieši to, ko šobrīd esmu izvēlējusies - interjera dizains.

Par iespēju saņemt stipendiju „Ceļamaize” un „M. M. V. Petkevičs piemiņas stipendiju” man pastāstīja klases skolotāja, kurai nemaz nevajadzēja mani pierunāt, uzreiz biju gatava mēģināt un nelaist garām tik lielisku iespēju, jo dzīvoju pēc moto „Labāk nožēlot izdarīto, nekā neizdarīto!”. Lai gan šajā gadījumā pie sevis nodomāju, ka zaudēt un nožēlot jau neko nevar, var vienīgi iegūt. Tas arī sasaucas ar manu ikdienu, sabiedriskajām aktivitātēm, vēlmi iesaistīties pasākumos, komunicēt ar apkārtējiem, palīdzēt, piemēram, piedaloties labdarības braucienos, apmaiņas braucienos uz citām valstīm. To visu vēl vairāk pastiprināja tas, ka uzzināju, ka Latvijas Universitātē ir iespēja studēt mākslas programmu „Interjera dizains”.

Pēc visu dokumentu nosūtīšanas bija milzīgs prieks saņemt atbildi, ka esmu izvirzīta otrajā kārtā uz interviju klātienē. Godīgi sakot, biju ļoti satraukusies, bet tas tikai pierāda to, cik ļoti vēlējos šo stipendiju saņemt. Saku lielu paldies LU Fondam, ka mana vēlēšanās piepildījās un ka es un arī citi aktīvi, sabiedriski un gudri jaunieši ar šādu atbalstu var pilnvērtīgi turpināt izglītoties un sasniegt savus mērķus.”