Valdis Linde

Studē: RTU Arhitektūras un pilsētplānošanas fakultātē, bakalaura studiju programmā "Arhitektūra".
Hobiji: Nav tādu daudz. Patīk no sirds darīt un labi padarīt. Aizrauj analogā fotogrāfija, retro mototehnika un skijorings. Ikdienā skrituļoju.
Raksturo: Daudz domā, tikpat daudz runā. Dara mazāk. Patīk būt ne normālam. Ļoti atbildīgs pirmām kārtām pats pret sevi. Ciena cilvēkus, kas neviltoti dzīvo tajā, ko dara.
Moto: - 


Valdis Linde Kristapa Morberga inženierzinātņu stipendiju 1 900 eiro apmērā ieguvis 2014./2015.akad. gadā. Par sevi stāsta:

„Mani vilina sarežģīta un atbildīga dzīve. Un es ticu, ka tā vēl tikai priekšā. Arhitekta dzīve ar tai pievienoto iespēju – pozitīvi ieprogrammēt miljoniem cilvēku dzīves. Tas, ko vēlētos dzīvē sasniegt, ir nevis projektēt objektus kā plaša patēriņa produktus, bet projektēt telpu sabiedrības procesu veiksmīgai norisei, kas maksimāli atbilstu konkrētam laikam, vietai un pats galvenais – cilvēkiem!

Neviena stipendija nav bijusi mans pašmērķis. Man patīk domāt, ka gadījumā, ja cilvēks atdod sevi visu dzīvei kā radošam darbam kopumā, to ir gatavs novērtēt jebkurš pretimnācējs.”