Jeļizaveta Ivanova

Studē: LU Ekonomikas un vadības fakultātē, bakalaura studiju programmā „Starptautiskā ekonomika un komercdiplomātija”
Hobiji: skriešana, joga, slackline, ceļošana, stopēšana, iešana pārgājienos, valodu mācīšanās
Raksturo: draudzīga, aktīva, dzīvespriecīga, zinātkāra, mērķtiecīga, aizrautīga, čakla  
Moto: It was a day like this when Marco Polo left for China. What are your plans for today? (Loesje)

"Studijas LU Ekonomikas un vadības fakultātē pavēra man iespēju un iedvesmas pasauli. Izvēlētā studiju programma sniedza plašas zinašanas par mūsdienu pasauli un tās ekonomisko un politisko procesu likumsakarībām. Tā pavēr durvis turpmākajai akadēmiskai un profesionālai izaugsmei. Šobrīd saprotu, ka neesmu izmantojusi visu savu potenciālu un arī pēc bakalaura grāda iegūšanas noteikti vēlos turpināt studijas diplomātijas jomā.

Man ir liels gandarījums arī par līdz šim blakus studiju procesam piedzīvoto - brīvprātīgais darbs Marokā, apmaiņas studiju semestris Slovākijā, prakse Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē sekretariātā  un ASV vēstniecībā, kā arī šovasar piepildītais svētceļojums (Santjago ceļš Spānijā) spēlēja nozīmīgu lomu manas personības attīstībā un iemācīja pielāgoties šīs pasaules mainīgajai videi, kā arī sniedza plašāku pasaules redzējumu. Manī nostiprinājās ticība tam, ka cilvēki ir atsaucīgi, pasaule ir labestīga un patiešām atvērta katram, kas nāk tai pretī ar atvērtu sirdi un gaišām domām! 
Kristapa Morberga stipendijas piešķiršanu uzskatu par pagodinājumu un motivāciju arī turpmāk mācīties un tiekties uz izcilību, jo dažreiz ir sapņi, kas naktī neļauj aizmigt kamēr tu tos nepiepildi!

Vēlos teikt paldies stipendijas komisijai par augstu vērtējumu, interesantu sarunu un vērtīgiem padomiem!"