Inese Jargāne

Studē: LU Medicīnas fakultāte, maģistra studiju programma „Farmācija”
Raksturo: mērķtiecīga, komunikabla, zinātkāra
Hobijs: tautas dejas
Moto: Ne skolai, bet dzīvei mācāmies!

"Mācoties 9.klasē sapņoju, ka vēlos savu nākotni saistīt ar medicīnas vai ķīmijas nozari, bet tas, ka tā būs farmācija, pat neiedomājos. Tikai 12.klasē sapratu, ka būšu farmaceite, jo šo nozari esmu saskatījusi kā perspektīvu attīstībā. Farmaceita profesija sāka interesēt, jo patīk darboties, iedziļināties procesos, meklēt atbildes uz neskaidriem jautājumiem un veikt eksperimentus.

Esmu sapratusi, ka farmācijas studijas nav vieglas, un ir vajadzīga liela pacietība, gribasspēks, kā arī tām ir jāvelta daudz laika, lai sekmīgi izpildītu visus studiju darbus un apgūtu tās zināšanas un prasmes, kas lieti noderēs, strādājot savā nozarē un kļūstot par labu speciālistu. Šobrīd esmu paveikusi lielu posmu savā karjeras ceļā, iegūstot Veselības zinātņu bakalaura grādu farmācijā, bet patiesībā tā ir tikai neliela daļiņa, lai tiktu sasniegts mans dzīves aicinājums – kļūt par farmaceitu - rūpēties ne tikai par sevi, bet arī apkārtējiem.

Saņemt „Mēness aptiekas stipendiju” ir liels pagodinājums, jo tā spēj dot ne tikai materiālu atbalstu, bet arī milzīgu motivāciju mācīties, pētīt un pilnveidot savas spējas, darot kaut ko noderīgu ne tikai sev, bet arī citiem!"