Margo Malašenoka

Margo Malašenoka ir LU Bioloģijas fakultātes studente, kas 2021./2022. akad. gadā ir saņēmusi stipendiju "Ceļamaize Latgale"

Iepazīsti Margo!

Pastāsti par sevi!

Kas ir tavs lielākais talants un nozīmīgākie sasniegumi līdz šim? Daudzus gadus es nodarbojos ar mūziku- spēlēju ģitāru, rakstu dziesmas un mācos spēlēt sintezatoru. Kā nozīmīgāko sasniegumu mūzikā es uzskatu skatītāju simpātiju balvu Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas īstenotā konkursā jaunajiem dziedātājiem, kuri raksta savas dziesmas. Tomēr mans ceļš tikai sākas, un nākotnē es gribētu atrast ideālo balansu starp darbu zinātnē un mūziku.

Ko tev nozīmē stipendijas iegūšana?

Pirmkārt, iegūstot stipendiju, es sapratu, ka mācīties un censties vienmēr ir vērts un nekad nav jāpadodas, pat ja liekas, ka nekas neizdosies. Otrkārt, stipendijas iegūšana dod papildus motivāciju, lai attīstīt sevi tālāk.

Kāda ir tava dzīves misija, sūtība? 

Es esmu no tiem cilvēkiem, kuriem svarīgāks ir nevis mērķis, bet pats ceļš, tāpēc es uzskatu, ka mana dzīves misija ir nepalaist garām savu dzīvi un baudīt katru momentu:)

Kādu grāmatu (-as) tu ieteiktu izlasīt citiem stipendiātiem? 

Ēriha Marijas Remarka "Trīs draugi" un Mihaila Bulgakova "Meistars un Margarita"

Kādu kinofilmu (-as) tu ieteiktu noskatīties citiem stipendiātiem? 

Man vienmēr patika filmas, kuras liek aizdomāties par svarīgām lietām, tādēļ ieteiktu noskatīties "Interstellar" un "Hacksaw Ridge"

Kāds ir tavs dzīves sauklis? 

Labāk nožēlot par to, ko tu esi izdarījis, nekā par to, ko neesi.