Ziedo Latvijas Universitātei no sirds: www.ziedot.lu.lv

No sirds Universitātei! Atbalsti izcilību, ziedojot LU Gadsimta stipendijai!

Latvijas Universitātes (LU) fonds ik gadu atbalsta vairāk nekā 100 talantīgākos un perspektīvākos LU studentus. Stipendijas ir nozīmīgs finansiālais atbalsts mācību procesā, tās veicina izaugsmi un izcilību. Katrs ziedojums sniedz iespēju atbalstīt kādu daudzsološu studentu – nākotnes veidotāju.

LU un Latvijas valsts vēsture ir cieši saistīta. Tās vieno ideja par Latviju. Latvijas neatkarība balstās uz zināšanām, kas dažādos laikos apgūtas un nemitīgi papildinātas LU. Mecenāti ir atbalstījuši LU kopš tās dibināšanas, un šis atbalsts turpinās arī šodien caur Latvijas Universitātes fondu.

Sagaidot Latvijas Universitātes gadsimta jubileju, aicinām LU absolventus un draugus veicināt LU un Latvijas augstākās izglītības attīstību, ziedojot LU Gadsimta stipendijai.


ZIEDOT >>


Šīs stipendijas tiks piešķirtas kā bakalaura, tā maģistra studiju līmeņa studentiem, lai jaunie pētnieki varētu pilnvērtīgāk nodoties izvēlētās studiju programmas dziļākai apguvei un iegūtu starptautiski atzītu augstāko izglītību. Vienas stipendijas apmērs pamatstudiju studentiem – 2 200 eiro/ akad. gadā.

Ziedo no sirds Universitātei! #LUvieno #LU100

 


Par Latvijas Universitātes fondu

Jau kopš 2004. gada Latvijas Universitātes fonds nodrošina iespēju mecenātiem un sadarbības partneriem atbalstīt gan LU, gan citas vadošās Latvijas augstskolas, tā investējot Latvijas nākotnē. LU fonda prioritātes ir atbalstīt izcilākos studentus un pētniekus, veicināt modernas mācību vides izveidi, kā arī universitātes ēku būvi un rekonstrukciju.

 

 

Dalīties

Saistītais saturs

LU jubilejas svinību centrālais notikums – Gadsimta nakts “CARPE NOCTEM”
16.04.2019.

LU jubilejas svinību centrālais notikums – Gadsimta nakts “CARPE NOCTEM”