Anna Kampernova

Anna Zaula (bij. Kampernova) Ernesta Felsberga piemiņas stipendiju (1450 eiro) ieguvusi 2008./2009.gadā, studējot LU Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes izglītības zinātnes programmas maģistrantūras 1.kursā.
Studējusi: LU Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātē. Iegūts bakalaura grāds Sociālajā pedagoģijā un Izglītības zinātņu maģistrs.
Hobiji: Orientēšanās, dziedāšana, bērnu nometnes.
Raksturo: Aktīva un mērķtiecīga, lai sasniegtu vēlamo rezultātu. Pacietīga -  sagatavošanas procesam var veltīt ilgu laiku - izgāžot sagatavošanos, jūs sagatavojat izgāšanos. Raksturīga strauja daba un tieša, atklāta komunikācija.
Moto: Dzīvot pa vienai dienai, un darīt, kā tajā brīdī šķiet pareizi.

Ernesta Felsberga piemiņas stipendiāte Anna Zaula par sevi stāsta:
“Kad saņēmu Ernesta Felsberga piemiņas stipendiju, tad grūti tam bija noticēt, jo tā bija pirmā reize, kad man kāds kaut ko iedod par to, ka esmu tāda, kāda esmu. Tas bija milzīgs atbalsts, un ne tik daudz naudas dēļ, bet gan tīri emocionāli. Ar stipendijas iegūšanu manī nostiprinājās pārliecība, ka viss labais dzīvē nāk atpakaļ, ka ir lietas un procesi, kas nav kontrolējami vai ietekmējami. Ir lietas, kurām ir tikai jāļaujas. Tāpēc esmu pateicīga un saku milzīgu paldies par šo iespēju, kas man tika dota.”

2011. gadā Anna aizstāvēja maģistra darbu par tēmu "Kavējumi un skolēna pašizjūta skolas vidē".